Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 122

Wątek: Sylwester Wetlina 2006/2007 :)))

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Domyślnie Odp: Sylwester Wetlina 2006/2007 :)))

I po co takie gadnanie?Sylwester już dawno za nami...
    mAAtylda

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Czarek pl Zobacz posta
    ........Do joorga mam żal bo jego wpis był po prostu chamski i tyle.......
    Dziwne , raczej napisałem ironicznie i z odrobinę złośliwie ( a dokładnie to chciałem napisać krótko ,a dosadnie i zrozumiale dla Was) Napisałem to co po kilku Waszych publicznych , prywatnych wymianach zdań odczuwałem ( waszą DZIECINADĘ -nie napiszę po chamsku choć jak chcesz to mogę ), a że zawsze walę "prosto z mostu" to walnąłem i jak będzie trzeba to walnę jeszcze raz.(i tu się wcale przed Tobą nie tłumaczę)

Czarek pisze -- cytat
    "Bertrand i Jabol pochwalcie się po jakich to wielkich górach chodzicie?Zobaczymy czy macie się czym chwalic,czy tylko jesteście złośliwi?"

Tu byś się zdziwił .... i zamiast pisać coś typu '' siedziałem oparty o bar ... mam bródkę .... w czarnym kapeluszu..." to lepiej poczytaj forum wstecz .
    (ONI Ci nie odpiszą na Twoje głupie pytanie , bo nie potrzebują się chwalić, a szczególnie przed Tobą )

ps. ja się nigdy na nikogo nie obrażam , najwyżej sią w q.. na chwilę i pisze szybciej niż pomyślę ;-) ale nigdy się nie wypieram tego co napisze.
    Tak że Czarek nie licz na to ,że mnie obrazisz i będziesz miał spokój.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar Czarek pl
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Dopóki będziesz najpierw pisał a potem myślał,dopóty sie nie dogadamy.

Bieszczadnik Awatar Bison
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Okolice krainy paprykarza..:)

Ludzie moze pojedziecie sobie w bieszczad spotkacie sie dacie sobie po pysku wyjasnicie co trzeba a pozniej pojdziecie na browar zamiast sie wyzywac kłocić i obrażać na forum...Szczerze jak wlazłem na to forum te dwa lata temu byla jakaś inna atmosfera i było co poczytac...A teraz...Inaczej tego nie nazwe tylko jak pitolenie....

Ps. Oczywiście jak to ktos napisał na tym forum..."W tym grochu z kapustą zależć można także rodzynki..."
    http://www.flickr.com/photos/bison86/
    http://picasaweb.google.com/Bison86
    Po drogach wedrować, zrobić co tylko sie da aż sie dopełni czas...

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Dzięki Bison,jest mi wstyd ,że dałem się wciągnąc w tę idiotyczną wymianę zdań.Najgorsze jest to,że ja zawsze daje się w cos wciągnąc,a chamstwa i zarozumialstwa nie cierpie,nie pasują mi do Bieszczadów,do gór w ogóle.Postaram sie jednak nie reagowac na kazdy chamski wpis,myślę,że mi się uda .

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Dzięki Bison,jest mi wstyd ,że dałem się wciągnąc w tę idiotyczną wymianę zdań.Najgorsze jest to,że ja zawsze daje się w cos wciągnąc,a chamstwa i zarozumialstwa nie cierpie,nie pasują mi do Bieszczadów,do gór w ogóle.Postaram sie jednak nie reagowac na kazdy chamski wpis,myślę,że mi się uda .
    Zacytuję coskikkk z kabaretu, oczywiście żartem : " Chamstwu należy przeciwstawiać się siłom i godnościom osobistom"

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Panowie trochę pokory proszę.Czy miałem wam opisywac wichurę na połoninie,czy śniegi po kolana na Rabiej,czy wspaniałe byki jelenie koło Górnej Wetlinki?Po co?Przecież wy to wszystko znacie.Opisałem to czego nie znacie,nie lubicie i moze nawet się boicie.Baza Ludzi z Mgły to nie dyskoteka i za to jej chwała.Z tym trzeba się pogodzic,czy się to komuś podoba czy nie.Do joorga mam żal bo jego wpis był po prostu chamski i tyle.Z moderatorem się zgadzam w 100%Bertrand i Jabol pochwalcie się po jakich to wielkich górach chodzicie?Zobaczymy czy macie się czym chwalic,czy tylko jesteście złośliwi?
    aaa ja dopiero trafilam tu:))))))
    szkoda szkoda...
    ale bylo super
    i co z tego, ze Sylwek za nami????mi sie tak podobalo, ze i za pol roku bede go wspominala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Czarku gratuluje, ze w ogole poszliscie w gory-moj jedyny szlak to byla bardzo trudna droga zwlaszcza powrotna ze szkoly do Bazy:)))))))))))
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Dzieki,Orsini ale muszę przyznac,ze 1.01.07 po prawie nie przespanej nocy w śniegach Jawornika było cieżko i...kacowato.Ale jest co wspominac.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gdynia

...a tak szczerze,to nie chce mi się pisać.Ale temat jest-"Sylwester Wetlina 2006/2007"-czy nie?więc piszemy na temat i próbujemy się skumać z ludzmi.Co komu przeszkadza ,że siebie opisuje, ktoś ma brodę,że ktoś kapelusz nosi(może ktoś szuka bardziej pikantnych opisów) Przecież nie ma gadki na temat typu-jakim autem czy traktorem jezdzisz,albo...dzisiaj w pracy byłem do...A DZIECINADą jest wypisywanie burackich tekstów(tak to jest jak się pisze szybciej niż myśli,jeśli w ogóle:)Wracam więc do tematu i pytam-jaki jest temat???SYLWESTER WETLINA 2006/2007 ? Tak? Jeżeli tam byłem,i było tam pare innych osób,to jaki szum?piszemy na temat,wkur..ia to kogoś?TRZEBA BYłO BYć!!! pozdr dla czarka,orsini,bizona i reszty ziomali z Bazy,a reszta niech siedzi w domu przed kompem i się mądrzy,pzdr Agata & Rafał rulezzz

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Wiecie Co ...... Na Jedno Mi Sie Zbiera....... Ale Nie Ma Jak Tego Przekazac .... Jak Tylko.............buhahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahhahahahahaaaaaahahahahahaahhahhaahahahaa hahhahahahahhaha

Pozdrawiam Wszystkich Po Jednej I Drugiej Stronie Czegos Tam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)