Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Co się stało z czatem???

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar Astra:)
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Co się stało z czatem???

Cytat Zamieszczone przez mAAtylda Zobacz posta
    Okrutnie ubolewam nad tym,że tak żywy, dynamiczny, czasami kontrowersyjny czat umarł, można powiedzieć śmiercią naturalną?
    Przecież to dzięki niemu mamy KIMB, CZARTGRANIE i znajomości!
    A może by tak wskrzesić tą formę odskoczni, głównie od pracy, która dzięki dyskusjom, niekoniecznie o Bieszczadach, była bardzo dobrą rozrywką.
    Ja sobie czasami ot tak siedzę..........
    Pomysł Czart Grania nie zrodzil się na chacie ani poprzez chat, Matyldo :) Rozmawialiśmy o nim ale sam pomysł był dużo starszy.
    Ale nie o tym chciałam.
    Myślę, nie wiem czy się ze mną zgodzisz Mati, że chat pozwala na pozostanie "anonimowym". Bieszczadzki chat "pozbawił" większości chatujących tej anonimowości poprzez KIMB a nawet Czart Granie.
    Rzeczą ludzką jest, że raz się lubimy a innym razem nie. Jedno jest jednak pewne, że "zaglądamy" ciekawsko w swoje prywatne sprawy, a to wiąże się prawie zawsze z konfliktami, zazdrością i innymi, mało ciekawymi sytuacjami (sama przecież wiesz).
    Myślę, że chatujący przekierowali sie na komunikatory bo to pozwala na większą kontrolę z kim chcemy rozmawiać a z kim nie (zauważ, że na chacie, jeśli ktos był na rozmowie prywatnej, plotkowało się o tych dwojgu, zaczynając niewinnym "znowu są w krzakach". To tylko jeden z wielu przykładów :))
    Osobiście nie lubie chatów. Wolę spotkać się z kimś na kawie lub komunikować się przez E-maile. W sprawach mnie interesujących, dzwonię do konktretnej osoby na skype'a, bo jest łatwiej i szybciej.

Nie wykluczone jednak, że z ciekawości zajrzę kiedyś na chata, powiedzieć wszystkim Dzień Dobry- bo przecież, w większości, "się znamy"

Pozdrawiam z daleka

Astra
    Ostatnio edytowane przez Astra:) ; 18-11-2006 o 15:07
    V CZART Granie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)