Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Co się stało z czatem???

Bieszczadnik Awatar Astra:)
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Co się stało z czatem???

Cytat Zamieszczone przez mAAtylda Zobacz posta
    To, że czat daje anonimowość zależy juz od nas samych, ale sądzę że na "naszym" czacie nie było osób, które ot bawiły sie w podchody.
    Jasne, że sami pozbawiamy się anonimowości na chacie (to my ożywiamy chat a nie odwrotnie, dlatego dałam cudzysłów przy słowie "pozbawił"). Znowu, nie wiem czy sie ze mną zgodzisz, większość chatujących nie zawsze i nie od początku zdaje sobie sprawę z konsekwencji swoich "odsłon" (potem tego żałując).
    Nie wiem, czy brak anonimowości chatujących, było glówną przyczyną hibernacji bieszczadzkiego chatu, myślę jednak, że w sporej mierze tak.

Na "naszym" chacie były osoby, które bawiły się w podchody. Było ich sporo. Jednych znaliśmy bardziej, innych mniej. Jeśli "podchody"- jak to nazywasz- mają charakter niegroźny dla konkretnych osób, to świetnie. Dla niektórych, na bieszczadzkim chacie- odczułam to nawet ja, osoba raczej postronna- działo się nieciekawie. Rezultat taki, że mało kto chce rozmawiać w takiej atmosferze: ironicznej i groteskowej wręcz (!!!). Świadczy to o kulturze oczywiście (generalizuję). Dlatego też, zdecydowanie wolę inne komunikatory, "wpadając" jednak na bieszczadzki chat "od wielkiego dzwonu", żeby powiedzieć "dzień dobry" :)

Pozdrawiam

P.S. W całej rozciągłości spekuluję (my), dlatego myślę, że nie ma sensu dalszego rozwijania tematu.
    Bieszczadzki chat istnieje. Jeśli ktoś bedzie chciał zapukać do drzwi, zrobi to :)
    Ostatnio edytowane przez Astra:) ; 19-11-2006 o 11:29
    V CZART Granie

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Ja raczej negtywnych emocji nie mam, jesli chodzi o czata, było róznie jak już pisałam, ale ciekawie.W swoim czasie mozna było tak spotkać masę osób i toczyła się zapalona dyskusja.
    "Upadek" czata w dużej mierze spowodowany został warunkami technicznymi, dlatego nawet chęci nie wystarczą by z kims tak porozawiać, ale z tego co wiem, nie ma kto "naprawić" Pikuja.
    mAAtylda

Bieszczadnik Awatar wojtek legionowo
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Ja również nie przepadam za chatem.
    Większość znajomych,z którymi utrzymuję kontakt za pomocą skype lub gg poznałem osobiście w Bieszczadach czy to w UG(Zajazd)czy też w pewnym miejscu koło Bystrego,lub znam te osoby z forum a w dwóch przypadkach poznałem zabierając te osoby na stopa.
    Wojtek legionowo

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)