Hej:)
Jako, że nie jestem kolekcjonerem takich fotek, mam tylko dwie w zasobach:D
1. Przegibek - sfotografowane salonowe rozmowy trwały jakiś czas. Dostatecznie długo, bym został zawołany przez odkrywcę widoku, zawrócił do domku po apcio, zawrócił na nmiejsce zdarzenia i wykonał pstryk :D Komentarz: atak wiosny skutkował potrzebą ciągłego obcowania z Naturą, nawet w tej tak doniosłej chwili, albo - kobiety się zagadały:P
2. Tę instalację prezentowałem już. Fachowcy od BieszcZad wiedzą, a resztę informuję - jest to tymczasowa, być może sprawna instalacja sanitarna pola namiotowego W UG:D nie wiem, nie odważyłęm się skorzystać:D Już została zdemontowana więc zdjęcie do muzeum dziwolągów bieszczadzkich:D
Niestety nie zachowało się zdjęcie z tegorocznego bazowania w Regietowie. Uszkodzenie pliku czy cuś. Jednak tamejszy kibelek należy zdaje się do typu architektonicznego dość często spotykanego w B. Niskim. Trójścienna konstrukcja słupowa szalowana dechami, pokryta papą. Liczne szpary, dziury i wybite sęczki czynią ją bardziej przejrzystą, lepiej przewietrzoną, a opady deszczu nawilżają siedzisko i spłukują solidnie czyniąc posiady niezwykle urozmaiconymi.

Odpowiedz z cytatem