Zgadzam sie z Szaszką, nic nie przebije ukraińskich kibelków![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...04e50c3fc.html
Zgadzam sie z Szaszką, nic nie przebije ukraińskich kibelków![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...04e50c3fc.html
Ostatnio edytowane przez Anyczka20 ; 24-11-2006 o 18:11
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
[quote=Anyczka20;36088]Zgadzam sie z Szaszką, nic nie przebije ukraińskich kibelków![]()
Anyczko - to jeszcze ładny,zadbany, czyściutki kibelek ukraiński. Stacja w Kwasach - to dopiero kuriozum. Betonowe trzy ściany, betonowy podest z dziurą, kałużami i wiadomego pochodzenia górkami, dziurawy eternit naokoło. Tak jak na zdjęciu, albo i gorzej. Gdyby nie naprawdę solidne przyciśnięcie, nic by z tego nie było. I akademik w Stanisławowie - taki, jak na twoim zdjęciu, ale pełen po brzegi... To donosy sprzed czterech lat.
Teraz już trochę lepiej, ale mimo wszystko omijajcie toaletę publiczną przy dworcu w Worochcie. Chociaz...
Mam wrazenie, że generalnie na Ukrainie to ludzie "tak" po prostu mają. Przykład - swieżo wybudowana sławojka typu polskiego przy schronisku Zaroślak. Na oko bardzo ładna. Ale w środku... Rozpacz. Nas odrzuciło, ale widziałam osoby korzystające z niej - bez żadnych zahamowań. To chyba rzecz wyuczona i trochę czasu minie, zanim to się wykorzeni. Ale ogólnie - poprawa.
Kibelek w Regetowie na bazie już dawno miał być opapiony do podstaw. A jak wam się podoba tabliczka wolne/zajęte?
Pozdrawek
madziaba
Szaszka swoją ukraińską przygode z kibelkami rozpoczela juz w Siankach, choc ten to ful wypas przy Wolosiance jedynie zapachy takie same.
Ostatnio edytowane przez irek ; 24-11-2006 o 20:26
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Po, choć dopiero po twoim poscie zwrocilem uwage, ze Szaszka jakas taka usmiechnieta i zadowolona wyszla![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Jakbys sobie mogł ulzyc po 3 piwach też bylbyś uśmiechnięty i zadowolony, Joorg. :)
A uśmiecham sie zawsze jak wychodze ze sławojki, bo nachalnie nachodzi mnie wtedy myśl: "O kurcze, wody nie spuścilam!".
Zamieszczam jeszcze zdjecie kibelka na dworcu w Iwanofrankowsku. Co zaskakujące, bylo czysto, ale jak widać dalej obowiazuje pozycja "na Malysza", a drzwi kojarzyly mi sie bardziej z kowbojskim saloonem, a nie ubikacją. :)
я пиду в далекие горы на широкие полонины
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)