CZEŚĆ KRZYSIEK KOPE LAT CIE NIE WIDZIAŁEM. TEKST KIERUJE DO LUDZI PODAJĄCYCH SIĘ ZA BIESZCZADNIKÓW A NIE BĘDĄCYCH NIMI.
Siema popodpisywani bieszczadnicy kiedyś na to aby tak o sobie mówić trzeba było zapracować. Na mojego ojca i ludzi wśród których się wychowywałem tak mówili. Ja się w Bieszczadach urodziłem spędziłem w tych lasach hektar czasu i nie śmiem tak się określać a o zakapiorach słyszę od niedawna w sumie. Na niektórych tak poprostu zaczeli mówić. Ktoś tam skrobnoł książkę robią jakąś imprezkę żeby starzy wyjadacze mogli pogadać ze dwa razy w roku to jest złe? Hiba nieee.W Sumie dla bieszczadników ciekawsze jest rykowisko jak tam jagoda albo sezon rogowy mówię o prawdziwych bieszczadnikach. A od komerchy to można wyzwać wszystko co tylko jest gdzieś w jakiś sposób lansowane. A dla niektórych pustelnik idolem dla innych artysta, żul, fighter, ulicznik, biznesman i co z tego. Tera będzie pojechane. To wy katujecie kuca wkoło tego tematu przyprawiając o wymioty. Niektórzy życie zmarnowali przy alkoholu ale co wy o tym wiecie. Wypijcie strzała Brendy Otryckiej z filcora to pogadamy nie jarzycie pewnie nie. Od dinksu kupe narodu padło a przed śmiercią wielu żyło siumnie, szerooko, zazdrościcie, nie? Bo ja wcale ale chociaż nie potępiam. Staszek Nabrudno pokój tobie. Wiecie co wiele z tych legęd którymi się tak podniecacie ma duuuuuże ziarno prawdy w bieszczadzie odchodziły takie akcje że się w pale nie mieści bardzo wiele z nich na alkoholu. Wiele osób na tym forum jedzie z osobami które są obecnie wrakami 20 lat temu zjedli by was na zkąskę nie tylko fizycznie ale i harakternie.Nowe pokolenie prawdziwych istnieje w różnych rejonach bieszczadów i szanuje starszych. A wy przybywajcie w bieszczady swoimi furami jesteście dla nas finansową szansą ale odwalta się od tubylców. W Bieszczadach panuje prawo pięści i siekiery takie realia na koniec troche poezji bieszczadzkiej ze starych czasów różnego autorstwa... Czysta wegetacja mówi ktoś z przekąsem a tu szron na jajach i sople pod wąsem...Na bieszczady na Bieszczady na Bieszczady nie ma rady chciało by się zakowboić a tu trzeba byki doić.... znacie pewnie nie a powinniście bieszczadnicy.