Basiu!Napisałam Ci na priv! Wydawnictwo NIE JEST MOJE !!!Posiadać coś a mieć wspólnego,to różnica.Wspólne jest..pół nazwiska!
Basiu!Napisałam Ci na priv! Wydawnictwo NIE JEST MOJE !!!Posiadać coś a mieć wspólnego,to różnica.Wspólne jest..pół nazwiska!
WUKA
www.wukowiersze.pl
na priv...a reszta co?;-))
wydawnictwo męża czy jak, że pół nazwiska?
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Czemu na priv? Bo wyjaśniałam zaistniałe nieporozumienie.Wydawnictwo jest mojego syna i nie wiem co w tym interesującego!
WUKA
www.wukowiersze.pl
jeśli syna to nie rozumiem Twego wzburzenia
Bogdan Loebl
http://www.kwinto.com/wydawnictwo.htm A gdzie tu moje wzburzenie? Po prostu stwierdzam,ze NIE MOJE i już!
WUKA
www.wukowiersze.pl
KRZYCZYSZ, że nie Twojeduże litery to krzyk, podniesiony głos czyli wzburzenie
Bogdan Loebl
Przepraszam Cię Wuka. Nigdy nie sugerowałam iż jesteś właścicielką wydawnictwa. Wiem nie od dziś, rozmawiałyśmy prywatnie na ten temat, że interesuje Cię los zakapiorów, w tym Sikorki.
E tam,duże litery to tylko lepsza czytelność!Ja nigdy nie krzyczę.Sprawa wyjaśniona i nie ma co o tym debatować czy zbaczać z tematu.Tak,Lucyno!Los Bodzia nie jest mi obojętny,bo go lubię i cenię za głębokie przemyślenia różnych spraw.Szanuję jego wybór i innych też.To indywidualna sprawa jakie drogi życiowe wybieramy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
A dlaczego on nie jest ubezpieczony?
przecież każdy bezrobotny takowe ubezpieczenie posiada, więc nie bardzo rozumiem
Bogdan Loebl
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)