Strona 32 z 54 PierwszyPierwszy ... 22 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 42 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 533

Wątek: Czy "zakapior" Bieszczadzki to idol?

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: Czy "zakapior" Bieszczadzki to idol?

KRZYCZYSZ, że nie Twoje duże litery to krzyk, podniesiony głos czyli wzburzenie
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

E tam,duże litery to tylko lepsza czytelność!Ja nigdy nie krzyczę.Sprawa wyjaśniona i nie ma co o tym debatować czy zbaczać z tematu.Tak,Lucyno!Los Bodzia nie jest mi obojętny,bo go lubię i cenię za głębokie przemyślenia różnych spraw.Szanuję jego wybór i innych też.To indywidualna sprawa jakie drogi życiowe wybieramy!

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

A dlaczego on nie jest ubezpieczony?
    przecież każdy bezrobotny takowe ubezpieczenie posiada, więc nie bardzo rozumiem
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Tak,Lucyno!Los Bodzia nie jest mi obojętny,bo go lubię i cenię za głębokie przemyślenia różnych spraw.Szanuję jego wybór i innych też.To indywidualna sprawa jakie drogi życiowe wybieramy!
    A ja nie szanuję Jego wyboru. To jest nieprzeciętnie inteligentny człowiek. Szkoda, że marnuje dary boże.

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Jestem rozdarta wewnętrznie. Nie lubię kultu zakapioryzmu ale też nie uważam zakapiorów namaszczonych przez Potockiego za meneli. Co będzie dalej? Ano zakapiorzy nadal będą mnożyć się, a firmy na tym zarabiać.
    Ja uważam, że w zakapiorstwie powinno być jak w boksie - kilka federacji i wtedy sytuacja byłaby jasna - kto z kim, po co i za ile. A i mistrzów mogłoby być kilku

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

No i dupa!
    Temat nie do rozebrania. Każdy ma inny punkt widzenia. Dla jednych Sikorka to ktoś, dla innych Julek to nic!
    Każdy patrzy na ten temat z poziomu swojego wieku, z poziomu poznania Bieszczadu. "Im dalej od wojny tym więcej ZBOWIDOWCÓW"/Kabaret TEY z POZNANIA!/. Każdy ma prawo do swojego zdania. Lubię jednych, nie lubię drugich, żałuję , że nie było mi dane poznać trzecich!. Tyko Wy cenicie innych niz ja... Dopóki nie będzie ściśle sprecyzowana definicja Zakapiora dopóty dyskusję tę będzie o można o dupę potłuc. Tym razem ja czekam na bana. Bicie piany nic więcej...
    Bez pozdrowień
    bertrand236

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Następnie w ten nurt wkracza Jano-rzekomy pustelnik,fotograf. Pierwszy album wydał mu chyba Barszczu. W miarę mi się podobał.
    Pierwszy album wydała J. Dareckiemu oficyna Carpathia (też przez "th" ) z Rzeszowa - ta sama , która wydała "Zakapiorskie Bieszczady" Potockiego. Był to raczej albumik niż album i jak mi Jano zdradził to mu trochę wstyd. Drugi album, dopiero wydał Ruthenus (na zlecenie Gminy Solina, która zamówiła cały nakład) - tego albumu nie było w sprzedaży (chyba, że UG sprzedawał).

lucyna
    Guest

Sprzedawał, chyba po 40 zł.

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    No i dupa!
    Temat nie do rozebrania. Każdy ma inny punkt widzenia. Dla jednych Sikorka to ktoś, dla innych Julek to nic!
    Każdy patrzy na ten temat z poziomu swojego wieku, z poziomu poznania Bieszczadu. "Im dalej od wojny tym więcej ZBOWIDOWCÓW"/Kabaret TEY z POZNANIA!/. Każdy ma prawo do swojego zdania. Lubię jednych, nie lubię drugich, żałuję , że nie było mi dane poznać trzecich!. Tyko Wy cenicie innych niz ja... Dopóki nie będzie ściśle sprecyzowana definicja Zakapiora dopóty dyskusję tę będzie o można o dupę potłuc. Tym razem ja czekam na bana. Bicie piany nic więcej...
    Bez pozdrowień
    Tu się zgodzę. Sam od wielu dni myślę o jakiejś definicji i jedynie co mi przychodzi do głowy to ,to , zakapior jest niedefiniowalny . Wymyka sie steroetypom podobnie jak ludzie których tak nazywają/my. Jak kiedyś będziesz w okolicy to zpraszam na ...herbatę może uda się osiągnąć jakis konsensus.

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Tu się zgodzę. Sam od wielu dni myślę o jakiejś definicji i jedynie co mi przychodzi do głowy to ,to , zakapior jest niedefiniowalny . Wymyka sie steroetypom podobnie jak ludzie których tak nazywają/my. Jak kiedyś będziesz w okolicy to zpraszam na ...herbatę może uda się osiągnąć jakis konsensus.
    Proponuję przyjąć definicje przytoczoną tu na Forum przez Irasa, że zakapior to taki który lubi sobie potrzymać za ka.......
    Definicja pojemna, nie budząca większych kontrowersji, ewentualne protesty zakapiorów kochających inaczej można będzie olać jako postawę niezgodną z wiadomymi wartościami.
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)