Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
No i dupa!
Temat nie do rozebrania. Każdy ma inny punkt widzenia. Dla jednych Sikorka to ktoś, dla innych Julek to nic!
Każdy patrzy na ten temat z poziomu swojego wieku, z poziomu poznania Bieszczadu. "Im dalej od wojny tym więcej ZBOWIDOWCÓW"/Kabaret TEY z POZNANIA!/. Każdy ma prawo do swojego zdania. Lubię jednych, nie lubię drugich, żałuję , że nie było mi dane poznać trzecich!. Tyko Wy cenicie innych niz ja... Dopóki nie będzie ściśle sprecyzowana definicja Zakapiora dopóty dyskusję tę będzie o można o dupę potłuc. Tym razem ja czekam na bana. Bicie piany nic więcej...
Bez pozdrowień
wow! Bertrandzie! ja mam nadzieję, że to tylko zart i ty się nie zdenerwowałeś naprawdę, że do tej pory "dwunastu gniewnych ludzi" z forum nie wydało ostatecznego wyroku z uzasadnieniem w sprawie KTO JEST A KTO NIE JEST ZAKAPIOREM..????!!!???
co tu się miało wydarzyć? sąd kapturowy? a kim jesteś Ty czy ja czy ktokolwiek inny, żeby mówić komuś jaki chce mieć przydomek i czy ma stać,leżeć czy biegać w kółko??? przeciez póki co (z tego co wiem) to nie jest jeszcze ZAKAPIOR® więc jeśli ktoś tak chce sie nazywać to nic na to nie poradzisz. I nawet gdyby definicja tu została określona to co byś zrobił - chodził po bieszczadach i mówił - ty jestes zakapior a ty nie bo ja i paru moich znajomych tak ustaliliśmy????
możemy sobie bobleblać tu z sensem lub nie i to wszystko.
może i "ordnung must sein" ale "Bieszczad macht eigen" - przecieżTy to też cenisz w tych górach.

może ty mnie nie ale ja cię pozdrawiam baaaardzo baaardzo serdecznie