Sorry, że jako młody forrowicz zabieram zdanie w tak ważnym temacie. Jestem jednak wiekowo upoważnionym do zajmowania swojej pozycji. Dlatego powtórzę za p. A. Potockim"..... każdy może zostać żulem, ale nie każdy żul może zostać Zakapiorem". Napisałem Zakapior z dużej litery nie bez kozery. Należę do epoki polskich hipisów i Wolność jest dla mnie wartością najważniejszą i nieprzemijającą ,dlatego cenię i rozumem tych ludzi, którzy często zatracili się w jej poszukiwaniu. Dzisiaj po wielu latach potrafię , tak mi się wydaje, godzić się na pewne ograniczenia. Oni nie umieli . Dlatego mają być gorsi ????????? Nie szanuję " młodych gniewnych ? , "szczurków", którzy oceniają ludzi , których mentalnie nie są w stanie ogarnąć i zrozumieć. Poczekajcie na swoje życiowe zakręty, na ból istnienia. Wtedy porozmawiamy. Wtedy weżmiemy się za ocenianie i rysowanie laurek. Dzisiaj milczcie i próbujcie czuć i rozumieć. To Was wymocni. I pozwoli wiele zrozumieć. Nawet jak sę okaże po latach, samego siebie. Pozdrawiam .