Buba, wiadomo, że nie zawsze dobrze człowiek trafi ale czy takie łażenie nie jest najfajniejsze? Łazić tam gdzie nie można, gdzie się nie powinno, albo po prostu tam gdzie się nie wie co jest.... Jak później wspomniałaś, nie wszystkim odbija palma i można natrafić na ludzkich ludzi.....Zamieszczone przez Buba
To chyba jakaś podpucha Wojtku co? Prędzej czy później szafa chyba stanie się ofiarą mojej żądzy destrukcji- może i nie tak spektaklarnej jak łupanie pniaków..... AAAALE....Zamieszczone przez Wojtek
Ot odezwał się "Strażnik Teksasu", powiedział co wiedział. Chylę czoła przed jego bezkrytycznym zapatrzeniem we własny nos- oby mnie przez to kiedyś nie rozjechał swoim pędzącym dżipem Pisze facet lekko, i sra się przy tym lekko- byłem świadkiem rozmowy, kiedy to "wydało się", iż te właśnie opowiadania (legendy i opowieści- życiorysy) są pisane właśnie na tę pozycję czytelnika..... (sami z resztą sprawdźcie). Może gdyby było więcej konkretów, do myślenia więcej dało to co (Strażnik Teksasu) pisze to człowiek .... tymczasem nasuwa mi się cytat dla Bieszczadzkiego KowbojaZamieszczone przez Andrzej Potocki
Zamieszczone przez Henryk S

Odpowiedz z cytatem