Pokaż wyniki od 1 do 10 z 533

Wątek: Czy "zakapior" Bieszczadzki to idol?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Czy "zakapior" Bieszczadzki to idol?

CZEŚĆ KRZYSIEK KOPE LAT CIE NIE WIDZIAŁEM. TEKST KIERUJE DO LUDZI PODAJĄCYCH SIĘ ZA BIESZCZADNIKÓW A NIE BĘDĄCYCH NIMI.
    Siema popodpisywani bieszczadnicy kiedyś na to aby tak o sobie mówić trzeba było zapracować. Na mojego ojca i ludzi wśród których się wychowywałem tak mówili. Ja się w Bieszczadach urodziłem spędziłem w tych lasach hektar czasu i nie śmiem tak się określać a o zakapiorach słyszę od niedawna w sumie. Na niektórych tak poprostu zaczeli mówić. Ktoś tam skrobnoł książkę robią jakąś imprezkę żeby starzy wyjadacze mogli pogadać ze dwa razy w roku to jest złe? Hiba nieee.W Sumie dla bieszczadników ciekawsze jest rykowisko jak tam jagoda albo sezon rogowy mówię o prawdziwych bieszczadnikach. A od komerchy to można wyzwać wszystko co tylko jest gdzieś w jakiś sposób lansowane. A dla niektórych pustelnik idolem dla innych artysta, żul, fighter, ulicznik, biznesman i co z tego. Tera będzie pojechane. To wy katujecie kuca wkoło tego tematu przyprawiając o wymioty. Niektórzy życie zmarnowali przy alkoholu ale co wy o tym wiecie. Wypijcie strzała Brendy Otryckiej z filcora to pogadamy nie jarzycie pewnie nie. Od dinksu kupe narodu padło a przed śmiercią wielu żyło siumnie, szerooko, zazdrościcie, nie? Bo ja wcale ale chociaż nie potępiam. Staszek Nabrudno pokój tobie. Wiecie co wiele z tych legęd którymi się tak podniecacie ma duuuuuże ziarno prawdy w bieszczadzie odchodziły takie akcje że się w pale nie mieści bardzo wiele z nich na alkoholu. Wiele osób na tym forum jedzie z osobami które są obecnie wrakami 20 lat temu zjedli by was na zkąskę nie tylko fizycznie ale i harakternie.Nowe pokolenie prawdziwych istnieje w różnych rejonach bieszczadów i szanuje starszych. A wy przybywajcie w bieszczady swoimi furami jesteście dla nas finansową szansą ale odwalta się od tubylców. W Bieszczadach panuje prawo pięści i siekiery takie realia na koniec troche poezji bieszczadzkiej ze starych czasów różnego autorstwa... Czysta wegetacja mówi ktoś z przekąsem a tu szron na jajach i sople pod wąsem...Na bieszczady na Bieszczady na Bieszczady nie ma rady chciało by się zakowboić a tu trzeba byki doić.... znacie pewnie nie a powinniście bieszczadnicy.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez czternastak Zobacz posta
    CZEŚĆ KRZYSIEK KOPE LAT CIE NIE WIDZIAŁEM. TEKST KIERUJE DO LUDZI PODAJĄCYCH SIĘ ZA BIESZCZADNIKÓW A NIE BĘDĄCYCH NIMI.
    Zapewne tego nie wiesz, ale napis "bieszczadnik" pod nickiem użytkownika forum pojawia się automatycznie po przekroczeniu liczby bodajże 20 wysłanych na to forum postów.

Tak ze nikt sobie tego miana nie "przywłaszcza" a nadaje je z z automatu program obsługujący forum.

Osobiście w ogóle nie uważam się za "bieszczadnika".

Pozdrowienia

Basia

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Cytat Zamieszczone przez czternastak Zobacz posta
    wiele z tych legęd którymi się tak podniecacie .
    Nie sądziłem, że się ktoś podnieca tym, że ktoś się zachlał na śmierć, czy sens życia choćby w napieprzaniu dykty jakiejś znalazł.

Jakoś nawet na forum tego nie zauważyłem.

To, że ktoś zaraz założy temat o stringach, nie znaczy, że żyć bez nich się nie da

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)