Nikt mnie do niczego nie musi upoważniać nie lubię ludzkiej głupoty poprostu ty też jesteś głupcem jeśli sądzisz że mogę kogoś pogonić z forum niby jak? Może kupię deskę i zostanę internetowym serferem przypłyne do waszych domów i porąbie siekierą uuuuu już możecie się zacząć bać. Moja wypowiedż odniosła jakiś tam cel i po to była wykreowana jak miała zabrzmieć tak zabrzmiała po bieszczadzku nieeee. A tak serio to bez urazy typy, to forum to taka ściema aby dyskutować trzeba w oczy patrzeć kumacie, nie nienawidze kogoś za to że chrzani kocopały na kakimś tam forum. Poruszyłem temat że bieszczady wytną w pień odzew słaby i co mam płakać? nie! Widzę poprostu że na forum jak w życiu gro osób nic nie jarzy chociaż w temacie niby tam są. Nie twierdzę żę zjadłem wszystkie rozumy ale do niedawna się nie odzywałem jak to mam w zwyczaju. Inni za to przemycają swoje banialuki a co ja nie mogę. Fakt że czasem wydzwiek mojego postu jest nie taki ale wali mnie to dlatego mnie nie lubicie. A ja was ? Może ale tyko chwilkę po przeczytaniu waszego postu. No i w końcu przecież można mnie wyrzucić z forum jak się nie podoba nieee!!!!!!

Odpowiedz z cytatem