Co do firmy Campus...Jak dla mnie tylko ich namioty daja rade. Nie jest to sprzet profesjonalny ale jak na warunki bieszczadzkie sie nadaje zima spalem w dwoch typach tej firmy. Co do reszty a w szczególności do plecaków nie mam przekonania. Słabe szwy slabe zamki średniowygodny system nośny( piszę o plecakach 60-70l które posiadają moi znajomi)A i kolor! Zgniło zielonego czy khaki nie uświadczysz:)
Marzeniem takim malutkim moim jest jeden model karrimora, jakiś wojskowy nie znam nazwy...Ale jeżeli mozna tak mówić o plecakach to on jest śliczny Sam ładnych pare lat chodze z plecakiem 60l "Grot" firmy Janysport. I jego jedynym mankamentem dla mnie jest brak dolnej komory ( jest to plecak jednokomorowy). Ale wiem że był model troche wiekszy chyba 70l i już posiadal dwie komory. Heh! i Do tego jest w trzech kolorach Zieloniasty taki zgniły lesny , panterka i czarny.
A co do butow to jeżeli mamy pieniążki i kupujemy buty polecam firmy: Meindl, Trezeta, La Sportiva, Chiruca.
A w ogóle to jakby ktoś na tym forum pogrzebał głebiej to znajdzie kupę odpowiedzi na sprzetowe pytania.
Pozdrowienia z krainy paprykarza:)