Lucyna - po co dublować posty jak można wyedytować poprzedniego ?
Druga sprawa własnie o to chodzi aby misio nie lubił człowieka - bedzie go unikał. wszyscy wiemy co było z Pubalem.
i na Boga - piszmy kaRZe od kary.
Lucyna - po co dublować posty jak można wyedytować poprzedniego ?
Druga sprawa własnie o to chodzi aby misio nie lubił człowieka - bedzie go unikał. wszyscy wiemy co było z Pubalem.
i na Boga - piszmy kaRZe od kary.
A który mam wyedytować? Nikt nie bierze udziału w dyskusji więc staram się odpowiedzieć na zadane pytania. Wysyłam ale zastanowiło mnie co to za czerwone światełko pojawia się wtedy gdy wysyłam posty. Wcisnęłam i post zniknął. W międzyczasie dodzwoniłam się do kolegi i napisałam drugi post. Ten się pokazał więc przeszłam do czytania forum. Wchodzę a ty się na mnie złościsz. Skąd miałam wiedzieć, że jest dwa posty.
Po drugie nie wiem jak zachowa się samica niedźwiedzia. Część ssaków odrzuca swoje młode gdy od nich poczuje zapach człowieka. Robią tak jeleniowate, gryzonie są nawet w stanie pożreć swoje młode. Nie wiem jak reagują niedźwiedzie i inne drapieżniki. Taki dwulatek nie wiem czy sam przeżyłby zimę gdyby go matka porzuciła.
Od skazywać a nie od karać. Co nie oznacza, że nie robię błędów.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 22-11-2006 o 10:30
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)