Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 107

Wątek: O KIMBIE czas zacząć

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Domyślnie Odp: O KIMBIE czas zacząć

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta

Czy ktos zajmie sie organizacja, koordynacja? Smiem watpic. A przeciez wazniejsze jest nie to, gdzie sie spotkac, ale po co. Tego najbardziej brakuje.

Trudno się z tym niezgodzić .
    Jak znam życie nie zajmie się nikt . Będzie jak zwykle .

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Joorg, dlaczego łamiesz ustalenia podjęte rok temu?
    Jakie ustalenia ??- jeżeli były ustalenia ,to nie potrzebne jest głosowanie.

Nie da rady - nie ma wciąż maszynki do głosowania:D Joorg? Ustawisz maszynkę?:)
    A wcześniej sam "namawiałeś" do złamania ustaleń

------------------------------------------------------
    Napisał Derty
    ".. to i tak sporo, aby się solidnie pokłócić"
    ----------------------------------------------------

Przypuszczając (jw) nie zakładałem ankiety tylko się zapytałem,

--Czy są inne propozycje - (czas trwanie , miejscowości.. itd)

Zresztą ja tu tylko za "fizycznego" od zakładania ankiety robię, a teraz już nie wiem co mam dalej robić ?? myślę ,że najlepiej nic.

Ps. jest mi naprawdę wszystko jedno gdzie?? dla mnie bardziej liczą się Ludzie , którzy tam będą , niż miejsce.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

I to jest święta racja i dla świętego spokoju ankieta powinna zostać założona, a już wybór pozostawimy głosującym. A może wygra Sękowiec i myszy ???
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Proponuję przyjąć przez aklamację Sękowiec. Będziemy mieć z głowy głosowania,dylematy itd. Argumenty za przedstawił Derty. Poważne i przekonywujące. Jak już będziemy w Sękowcu to się można zastanowić, czy Sękowiec zostanie na stałe miejscem kongresowym.Dodatkowo powinniśmy z uwagą wysłuchać zdania SB, który jako tatko idei KIMB-owej powinien nadal opiekować się swoim "dzieckiem". Pozdrawiam!
    No i wywołano mnie do odpowiedzi.
    Obiektywizmu proszę się po mnie nie spodziewać. Za bardzo jestem przywiązany (być może irracjonalnie) do Sękowca i okolic.
    A więc osobiście jestem za organizacją VI KIMB-u w Sękowcu, to oczywiste.

Przyznaję, że "opcja Sękowiec" ma również i wady. Głównie dwie:
    - ryzyko złej pogody (wtedy większej grupie osób trudno będzie się pomieścić w malutkim barze),
    - sikanie po okolicznych krzakach (jak już napisano w tym wątku); alternatywą może być wdrapanie się po schodkach na teren ośrodka, do kibla "ogólnie dostępnego"

Ale to chyba jedyne minusy. Jeśli bowiem chodzi o zakwaterowanie, to ci najbardziej wybredni, dla których już nie starczy miejsca w lepszych domkach Basi, mogą sobie zarezerwować noclegi (także z wyżywieniem) w hotelu w Zatwarnicy (40 minut wolnym spacerkiem, w sam raz, aby wytrzeźwieć i ew. w przydrożnym rowie mieć ozdrowieńcze torsje )
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 18-01-2007 o 20:58
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Każdy propnować może, przeszkód nie widzę, a wybory wyborami i tak będzie najsprawiedliwej.
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Ale to chyba jedyne minusy. Jeśli bowiem chodzi o zakwaterowanie, to ci najbardziej wybredni, dla których już nie starczy miejsca w lepszych domkach Basi, mogą sobie zarezerwować noclegi (także z wyżywieniem) w hotelu w Zatwarnicy (40 minut wolnym spacerkiem, w sam raz, aby wytrzeźwieć i ew. w przydrożnym rowie mieć ozdrowieńcze torsje )[/QUOTE]

A jakby kto chciał może nawet w Beskidzie , a co tam dojedzie , bagatela z 1,5godzinki . Będzie fajnie integracja nie z tej ziemi.
    mAAtylda

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Od ubiegłego roku sporo osób przybyło na forum i być może one mając coś do powiedzenia. Zróbmy to głosowanie, bo na kłotnie szkoda czasu. Jeśli mają wygrać Ustrzyki to wygrają, jeśli Sękowiec to Sękowiec. Spotkamy się w miejscu wybranym demokratycznie i już na KIMBie ustali regulamin, że od następnego roku spotykamy się zawsze tu i tu (lub naprzemienie np Ustrzyki - Sękowiec), w terminie takim i takim... Przynajmniej coś z tgo KIMBu wyniknie :).
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Wcale nie będę wojował o Sękowiec za wszelką cenę. Jeszcze gorzej. Były chwile w Sękowcu, gdy wcale nie czułem się dobrze wśród niektórych ludzi oraz wkurzałem się na sanitariaty i ziąb.
    Derty, a więc i Ty też masz wątpliwości?

Administrator
    Awatar Hero
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Mińsk Maz. Wołosate

Jeśli w głosowaniu wygrają UG i Zajazd Pod Caryńska to mogę troszkę pomóc w organizacji. Bywam tam dość często od pewnego czasu i będę niebawem, więc mógłbym popytać, ustalić pewne sprawy.
    Andrzej, pamiętasz, że mam plakietki - znaczki z poprzedniego KIMBu, które należą do Ciebie ?

Cytat Zamieszczone przez Hero Zobacz posta
    Andrzej, pamiętasz, że mam plakietki - znaczki z poprzedniego KIMBu, które należą do Ciebie ?
    Oczywiście, że pamiętam. Cieszę się, że Ty też o tym pamiętasz. Mam nadzieję, że tym razem się nie rozminiemy.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)