Jakie ustalenia ??- jeżeli były ustalenia ,to nie potrzebne jest głosowanie.
A wcześniej sam "namawiałeś" do złamania ustaleń![]()
------------------------------------------------------
Napisał Derty
".. to i tak sporo, aby się solidnie pokłócić"
----------------------------------------------------
Przypuszczając (jw) nie zakładałem ankiety tylko się zapytałem,
--Czy są inne propozycje - (czas trwanie , miejscowości.. itd)
Zresztą ja tu tylko za "fizycznego"od zakładania ankiety robię, a teraz już nie wiem co mam dalej robić ?? myślę ,że najlepiej nic.
![]()
Ps. jest mi naprawdę wszystko jedno gdzie?? dla mnie bardziej liczą się Ludzie , którzy tam będą , niż miejsce.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
I to jest święta racja i dla świętego spokoju ankieta powinna zostać założona, a już wybór pozostawimy głosującym. A może wygra Sękowiec i myszy ???
mAAtylda
No i wywołano mnie do odpowiedzi.
Obiektywizmu proszę się po mnie nie spodziewać. Za bardzo jestem przywiązany (być może irracjonalnie) do Sękowca i okolic.
A więc osobiście jestem za organizacją VI KIMB-u w Sękowcu, to oczywiste.
Przyznaję, że "opcja Sękowiec" ma również i wady. Głównie dwie:
- ryzyko złej pogody (wtedy większej grupie osób trudno będzie się pomieścić w malutkim barze),
- sikanie po okolicznych krzakach (jak już napisano w tym wątku); alternatywą może być wdrapanie się po schodkach na teren ośrodka, do kibla "ogólnie dostępnego"![]()
Ale to chyba jedyne minusy. Jeśli bowiem chodzi o zakwaterowanie, to ci najbardziej wybredni, dla których już nie starczy miejsca w lepszych domkach Basi, mogą sobie zarezerwować noclegi (także z wyżywieniem) w hotelu w Zatwarnicy (40 minut wolnym spacerkiem, w sam raz, aby wytrzeźwieć i ew. w przydrożnym rowie mieć ozdrowieńcze torsje)
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 18-01-2007 o 20:58
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Każdy propnować może, przeszkód nie widzę, a wybory wyborami i tak będzie najsprawiedliwej.
mAAtylda
Ale to chyba jedyne minusy. Jeśli bowiem chodzi o zakwaterowanie, to ci najbardziej wybredni, dla których już nie starczy miejsca w lepszych domkach Basi, mogą sobie zarezerwować noclegi (także z wyżywieniem) w hotelu w Zatwarnicy (40 minut wolnym spacerkiem, w sam raz, aby wytrzeźwieć i ew. w przydrożnym rowie mieć ozdrowieńcze torsje )[/QUOTE]
A jakby kto chciał może nawet w Beskidzie , a co tam dojedzie , bagatela z 1,5godzinki . Będzie fajnie integracja nie z tej ziemi.
mAAtylda
Od ubiegłego roku sporo osób przybyło na forum i być może one mając coś do powiedzenia. Zróbmy to głosowanie, bo na kłotnie szkoda czasu. Jeśli mają wygrać Ustrzyki to wygrają, jeśli Sękowiec to Sękowiec. Spotkamy się w miejscu wybranym demokratycznie i już na KIMBie ustali regulamin, że od następnego roku spotykamy się zawsze tu i tu (lub naprzemienie np Ustrzyki - Sękowiec), w terminie takim i takim... Przynajmniej coś z tgo KIMBu wyniknie :).
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Jeśli w głosowaniu wygrają UG i Zajazd Pod Caryńska to mogę troszkę pomóc w organizacji. Bywam tam dość często od pewnego czasu i będę niebawem, więc mógłbym popytać, ustalić pewne sprawy.
Andrzej, pamiętasz, że mam plakietki - znaczki z poprzedniego KIMBu, które należą do Ciebie ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)