Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 107

Wątek: O KIMBIE czas zacząć

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Domyślnie Odp: O KIMBIE czas zacząć

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    o tak , tak wiem zaraz mi napiszesz że wszystkiego tam nie widziałam.
    No nie widziałaś, boście wówczas wszyscy dogorywali w barze:P A my z Ewą i Jaro przeżyliśmy prześwietne chwile na pkcie widokowym przy drodze na Hulskie:D
    Tam nie wystarczy zjawić się dowolnego dnia o dowolnej porze. Tam trzeba być WTEDY:) I wiem, że to się tam powtarza. Ktoś mi to powiedział. Powtarza się zawsze w drugiej połowie maja... No ale stop. Cisza przedwyborcza:)

Pozdrawiam Zabieszczadzonych,
    Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    No nie widziałaś, boście wówczas wszyscy dogorywali w barze:P A my z Ewą i Jaro przeżyliśmy prześwietne chwile na pkcie widokowym przy drodze na Hulskie:D

Derty

Derty !!!!!!!!!!!! jeśli mówisz o pokimbowej niedzieli to życze sobie przeprosin - nigdy nie siedziałam w barze za dnia to raz , po dwa w niedziele po głównych obradach KIMB-u tak się składa byłam w Tworylnym i Krywym ( z Xirami ) .
    Pomijając wszystko inne od III KIMB-u byłam tam z 4 lub 5 razy ( ostatnio z Piotrem S w padzierniku 2006r ) i narazie się nie wybieram . Jest jeszcze wiele miejsc których nie odkryłam i tam się teraz planuje wybrać .

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    Jak dotychczas nic mi nie wiadomo aby jakiekolwiek zasady zostały ustanowione .
    Iza, zgadzam sie z Toba calkowicie. Wlasnie w tym jest problem. Reguly sa tworzone ad hoc.

Miejsce na KIMB bedzie w koncu wybrane. Mam nadzieje, ze jak najszybciej. Ale co dalej? Czy ktos zajmie sie organizacja, koordynacja? Smiem watpic. A przeciez wazniejsze jest nie to, gdzie sie spotkac, ale po co. Tego najbardziej brakuje.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta

Czy ktos zajmie sie organizacja, koordynacja? Smiem watpic. A przeciez wazniejsze jest nie to, gdzie sie spotkac, ale po co. Tego najbardziej brakuje.

Trudno się z tym niezgodzić .
    Jak znam życie nie zajmie się nikt . Będzie jak zwykle .

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Wprawdzie domki w Sękowcu mają dodatkową atrakcję,- BUSZUJąCE PO NICH MYSZY, ale nie sądzę by ktoś z tego powodu był zadowolony- no może moja KSIężNICZKA gdybym ja wzięłą.
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

I to jest święta racja i dla świętego spokoju ankieta powinna zostać założona, a już wybór pozostawimy głosującym. A może wygra Sękowiec i myszy ???
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Każdy propnować może, przeszkód nie widzę, a wybory wyborami i tak będzie najsprawiedliwej.
    mAAtylda

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Ale to chyba jedyne minusy. Jeśli bowiem chodzi o zakwaterowanie, to ci najbardziej wybredni, dla których już nie starczy miejsca w lepszych domkach Basi, mogą sobie zarezerwować noclegi (także z wyżywieniem) w hotelu w Zatwarnicy (40 minut wolnym spacerkiem, w sam raz, aby wytrzeźwieć i ew. w przydrożnym rowie mieć ozdrowieńcze torsje )[/QUOTE]

A jakby kto chciał może nawet w Beskidzie , a co tam dojedzie , bagatela z 1,5godzinki . Będzie fajnie integracja nie z tej ziemi.
    mAAtylda

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Od ubiegłego roku sporo osób przybyło na forum i być może one mając coś do powiedzenia. Zróbmy to głosowanie, bo na kłotnie szkoda czasu. Jeśli mają wygrać Ustrzyki to wygrają, jeśli Sękowiec to Sękowiec. Spotkamy się w miejscu wybranym demokratycznie i już na KIMBie ustali regulamin, że od następnego roku spotykamy się zawsze tu i tu (lub naprzemienie np Ustrzyki - Sękowiec), w terminie takim i takim... Przynajmniej coś z tgo KIMBu wyniknie :).
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Wracając do tematu wyboru miejsca na KIMB, mam pytanie czy Pod Caryńską hotspot dalej działa?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)