KIMB 2007, myslę że się odbędzie, kiedy i gdzie?![]()
KIMB 2007, myslę że się odbędzie, kiedy i gdzie?![]()
mAAtylda
Termin znany jest od maja :) Trzeci weekend majowy, niektorzy już urlopy porezerwowali.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Czyli jak zwykle, wypada 18-20.05.2007, gorzej będzie z miejscem, azwyczja to kość niezgody.
mAAtylda
Kto jedzie na KIMB?
mAAtylda
Ja![]()
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Bardzo miło, w końcu się poznamy!
mAAtylda
Jeżeli się nie wydarzy kataklizm, to będę z piwem KIMBowym, domowej roboty
Długi
Jako zapalony ;-) kolekcjoner butelek z nalepkami z piwia "made in długi "
nie odmówię sobie przyjemności uzupełnienia kolekcji o rocznik 2007![]()
(patrz zdjęcie)
Długi napisał:
"Aby nie robić bałaganu, mam taki postulat zgodny z poprzednimi doświadczeniami:
na zgłaszanie miejsca KIMBu osobny wątek.
zgłaszający przed zgłoszeniem ustali z właścicielem obiektu warunki pobytu
miejsce powinno gwarantować spanie na ok 40 - 50 os, możliwość ogniska, salę na wypadek niepogody, dobrze jak jest jakaś gastronomia i sklep w pobliżu "
Popieram propozycję Długiego, myślę że po Nowym Roku rozpoczniemy głosowanie, chyba że proponujecie wcześniej.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)