Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
Derty, a więc i Ty też masz wątpliwości?
Nie, nie mam. Rozpatrzyłem wiele czynników i uznałem, że Sękowiec jest jednym z najlepszych miejsc na KIMB. Ale nie wolno mi dłużej już agitować. Czekam na głosowanie, w którym wydam swój głos i tyle. Pisując tutaj AŻ tyle chciałem jedynie zwrócić uwagę na 2 aspekty sprawy:
1 - ustalając jakieś miejsce raz na wieki przestalibyśmy zawracać sobie tym głowę w przyszłości. Argument, że chce się poznawać coś nowego nie przemawia do mnie. Bo wówczas zdarzać się będą takie wybory, jak Dołżyca k/ Komańczy. Dla celów poznawczych znacznie lepsze są wypady wakacyjne, jak sądzę. Można wtedy dopierać sobie trasy, pkt noclegu itd wedle tylko i wyłącznie własnego widzimisię. A NASZE spotkanie ma być po prostu spotkaniem ludzi gdzieś na stokach ulubionych gór zwanych Bieszczady. Tak to widzę.

2 - Wierzę w siłę tradycji. Mocno zakorzenionej w czasie i miejscu. Jedno miejsce na KIMB gwarantuje to w najlepszy sposób. A dodatkowo takie działanie przyczyni się do promocji jakiegoś miejsca w Bieszczadach przez długie lata. To byłby nasz tyci wkład w tworzenie dobrego wizerunku Bieszczad:)
Tu powiem jeszcze, że jeśli ktoś uważa, że jestem np w konszachtach z osobami prowadzącymi ośrodek Sękowiecki, to niech wie, że myli się i to bardzo :) Dla przeciwwagi miałem nawet zacząć upierać się przy Dołżycy /k Cisnej Tam też są ze dwa obiekty nadające się na KIMB:)

Koniec, koniec, koniec...:) Ankiety mi trzeba!!:)

Pozdrawiam Zabieszczadzonych

Derty