naive >>> masz rację. Zapomniałem o połaczeniach z UD. Wszak zawsze jeżdżę z Sanoka
Bravocharlie >>> co do busów, to podawałem na tym forum link do tabelki z namiarami na busiarzy, która znajduje sie na e-gory.pl więc poszukaj tu albo na e-gory.pl
naive >>> masz rację. Zapomniałem o połaczeniach z UD. Wszak zawsze jeżdżę z Sanoka
Bravocharlie >>> co do busów, to podawałem na tym forum link do tabelki z namiarami na busiarzy, która znajduje sie na e-gory.pl więc poszukaj tu albo na e-gory.pl
Cześć!
Pod poniższym adresem znajdziesz info nt koni w Wołosatym:
http://www.bdpn.pl/index.php?option=...=98&Itemid=107
Z tego co wiem impreza sylwestrowa organizowana jest cyklicznie w "Barze pod Tarnicą". Słyszałem od uczestników z poprzednich lat, że atmosfera podczas Sylwka jest super.
Pozdrawiam
Przemek
Panowie!
Dziękuję! Busów poszukam dla bezpieczeństwa. Nie chciałbym zostać na lodzie - a raczej na śniegu...Słyszałem wiele dobrego o Connexie ale mimo wszystko.
A co do "Baru pod Tarnicą" nie miałem przyjemności. Ale powoli się nakręcam na wspaniałą i klimatyczną imprezkę...Obym przekonał innych
Pozdrawiam serdecznie!
Obawiam się że raczej Ci to nie groziZamieszczone przez bravocharlie
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki