Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wypozyczenie roweru

Domyślnie Wypozyczenie roweru

Witam wszystkich.
    Poniewaz mam zamiar wybrac sie wraz z maja towarzyszka zycia w Bieszczady, a naprawde wole zycie w ruchu, pojazdu do transportu nie posiadam a bardzo chetnie wypozyczylibysmy rowery na miejscu na pare dni. Czy wiecie moze gdzie sa jakies wypozyczalnie i za jakie pieniadze mozna pozyczyc.

Dzieki
    Grzes K.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Re: Wypozyczenie roweru

Grzesiu,
    od lat widuję na mych bieszczadzkich ścieżkach rowerowiczów i bardzo miłe mam wspomnienia ze spotkań i rozmów z Nimi, dlategoż Tobie odpowiedzieć spróbuję jak potrafię, choć w tym temacie nie czuję sie najlepiej. Otóż w Cisnej tuż przy skrzyżowaniu, na parkingu, zawsze letnią porą (i w czasie majówki też) można wypożyczyć bezgłośnego dwukólka w cenie, zdaje mi się (!), 5 zł za pierwszą godzinę i coraz mniej za kolejne. Jeśli chodzi o jakość owego sprzętu, to z moich obserwacji są to najprostsze rowery z przerzutkami sis, ale nadające się do tras ścieżkowych. Słyszałem również o wypożyczalni bicyklów w Ustrzykach Grn, ale szczegółów nie znam. Zachęcam również do nożnego bieszczadowania. Miłego wypoczynku Tobie i Twej towarzyszce życia.
    duszewoj

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Re: Wypozyczenie roweru

Wypożyczalnia rowerów jest również w hotelu turystycznym w Zatwarnicy n/Sanem. Cen nie znam. Podejrzewam, iż nie są najniższe.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Domyślnie Wypozyczenie roweru

Wypozyczysz gdzie zechcesz, dwukołów faktycznie nie brakuje i ceny rzeczywiście wysokie nie są! Choć szlakami milej się wędruje niż jeździ, ale na Sine Wiry choćby, czy do Terki na pstrąga dokosnałego tak przez Duszewoja sławionego - bicykl jako marzenie, sama frajda!
    Pozdrów życia towrayszkę, pedałujcie jako miło!

nemeczek
    Guest

Domyślnie

Jesienne Bieszczady na rowerku... to musi byc piękne...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)