Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Polaczenia zagorz- chyrow

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Polaczenia zagorz- chyrow

ja kiedys bylam z pttk rzeszow na jednodniowej wycieczce na pikuj- zajelo nam to 26 godzin (od wyjazdu z wetliny do przyjazdu tamze) podjazd autokarem do wsi husne , wyjscie, zejscie do bilasowicji i tam autobus. Wiec sie da prawie zmiescic sie w dobie ale wszystko w pedzie i urok niewielki.. (teraz pttk wyjazdy na pikuj robi juz dwudniowe )Jadac swoim autkiem przypuszczam ze mozna osiagnac czas krotszy, zwlaszcza jak sie wejdzie i zejdzie do tej samej wsi. Komunikacja lokalna wyjazd na jeden dzien jest chyba niewykonalny...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar wtak
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    nie tak daleko Gór

Domyślnie Odp: Polaczenia zagorz- chyrow

na pikuj proponuję na parę dni i przez słowację - na granicy w ubli odprawa trwa nawet tylko pół godziny... a z małego bieriezniego elektriczka do sianek odchodzi ok. 12ej. jedzie blisko 3 godziny ale jakaż piękną trasą. A z sianek już można na grzbiet karpat w kierunku pikuja
    pozdrówka :-)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)