czy w sezonie letnim istnieja jeszcze bazy namiotowe takie jak np .na żebraku/rabe , w roztokach
czy w sezonie letnim istnieja jeszcze bazy namiotowe takie jak np .na żebraku/rabe , w roztokach
Witaj na forum. Istnieją. Jeszcze w Łopience np.
Pozdrawiam krajana
bertrand236
a istnieje jeszcze baza w solince?? dochodzily mnie wiesci ze nie..ale na nowej mapie mam zaznaczona..a byla taka malownicza!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 12-12-2006 o 16:48
hmmm jeśli trzeba jakichś informacji na temat baz w Bieszczadach służę info, ale ostatnio mam tyle roboty, że nieczesto przeglądam forum, więc na PW...
Lech
w solince wiele lat temu znaleziono pare zamarznietych holendrow.podobno hukneli heroiny i juz zostali..to tak na marginesie.a baza w smereku-byla taka ..bylem tam w 94 roku.
Może bazy w Solince nikt nie rozkłada ale miejsce na nie jeden namiot się tam znajdzie, choc jak byłem 3 razy to nigdy nikogo nie było, heh.
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
tak tak.kiedys byla taka wiatka niedaleko zebraka,przy drodze.ostatnio nie moglem jej znalezc.nie mowie o tym deszczochronie przy szlaku w lesie a takim domku z drzwiami..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki