A środkowe to jakaś chyba uciekła z ogródka pstrokata trawa. Miałem kiedyś taką, ale była zbyt ekspansywna i po kilkukrotnym całkowitym wykoszeniu wreszcie przepadła.
A środkowe to jakaś chyba uciekła z ogródka pstrokata trawa. Miałem kiedyś taką, ale była zbyt ekspansywna i po kilkukrotnym całkowitym wykoszeniu wreszcie przepadła.
Marcin
Pawelboch napisał
Jako osoba która zaczęła ten wątek wyrażę swoje zdanie ... to ma być luźna zabawa a nie jakiś sztywny egzamintrochę liczę się z tym, że coś sie może powtórzyć,
Jeśli nawet kilkakrotnie powtórzą się te same roślinki w różnych zagadkach, to będzie tylko służyć większemu bogactwu,bo przecież to samo wygląda inaczej w różnych porach i różnych miejscach.
100% racja:)
Niechaj się powtarzają....może nie wpadnę w depresję, jeśli nad tą samą roślinką będę bez sukcesu dumał po raz piąty![]()
A ja sobie zgadnę coś z tej sałatki z pierwszego zdjęcia. Na przystawkę zapodam lepiężnika białego i goryczkę trojeściową...
Marcin
Liście lepiężnika widzę, ale ta goryczka, że niby to w środku, to jakaś niedorozwinięta...?
Wojtku danie główne to zostaw na później, a goryczka jest z prawej na dole obok maliny![]()
Marcin
Aktualnie 8 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 8 gości)