dobry wieczór:) po ciężkim dniu zmagań na uczelni znów witam się z wszystkimi na forum:) dziękuję za tak duuuże zainteresowanie, dobre rady (na pewno skorzystam:)).
jeśli praca nie okaże się totalnym gniotem i niewypałem to na pewno udostępnię ją wszystkim miłośnikom Bieszczadów:)
jej, mam nadzieję, że nie uważacie mnie za kawał kłótliwej cholery. Wcale a wcale nie chciałam naskakiwać na Lucynę, tylko troszku mnie zabolało, że pierwszego dnia mojego przebywania na gronie już ktoś zaczął naskakiwać, krytykować. Ale przeogromnie spodobał mi się pomysł Lucyny, aby opublikować w Internecie ankietę dotyczącą krajobrazu i duchowości Bieszczadów. Jeśli nie jest on opatentowany, to pozwól, że z niego skorzystam:)
Chciałam zdementować wszelkie pogłoski, że moja praca bazować będzie tylko i wyłącznie na wiedzy internetowej. Co to to nie :) mam już za sobą inwentaryzację obiektów sakralnych i wywiady z kilkoma osobami, ale doszłam do wniosku, że może właśnie dzięki sieci i forum uda mi się dotrzeć i skontaktować z osobami związanymi z Bieszczadami poprzez miejsce zamieszkania, urodzenia, historię, wspomnienia.
Hop hop, może ktoś taki jest tam, po drugiej stronie ...
:)

Odpowiedz z cytatem