Co za stwierdzenie - jak uda mi się napisać???Jakieś zwątpienie?Pewnie że się uda!
Co za stwierdzenie - jak uda mi się napisać???Jakieś zwątpienie?Pewnie że się uda!
mAAtylda
dzięki Matylda za słowa otuchy:) też w to głęboko wierzę, ale wolę aż tak pewna siebie nie być, bo to różnie bywa:)
właśnie przysiadam do nocnego pisania, czekam na natchnienie... :)
Natchnienie znajdziesz w Bieszczadach ...
Pozdrawiam
Przemek
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Powitać. Bardzo ciekawy temat! "Zawodowo" równiez zajmują się tożsamością terytorialna mieszkańców Bieszczad i w kwestii badań w terenie popieram wszystkich, którzy własnie to źródlo informacji podali jako najpierwszopodstawowebez wyjścia w teren i zwykłego porozmawiania z mieszkańcami9 nie da rady czegokolwiek pisac o tożsmości. czasem super źródełem informacji bedzie staruszek spotkany w Latarni Wagabudny i rozmowa z nim po wypiciu przysłowiowej setki..... Promyku NIE BÓJ SIĘ LUDZI choć w wielu przypadkach sa bardzo nieufni w stosunku do przyjezdnych, szczególnie jak od razu wystrzelą serią pytań....(sprawdzone na wlasnej skórze
)
Na priv wysyłam namiary na moje artukuły związane z tożsamością mieszkańców Bieszczad.
A do Ciebie lucyno:
letka nieścisłośćmagistrantka pisze pracę magisterską a nie licencjacką - tą pisze się na "zakończenie" licencjatu - 3-letnich studiów zawodowych....to tak na marginesie....
A fakt: pisanie na podstawie internetu o czymś co jest w terenie.....chyba tylko pod względem ilości informacji o tym czymś..... MASAKRA!
Pozdrawki dla Biesolubów, szczególnie dla Biesopisów (żadnych aluzji politycznych proszę!)
PYTON
Ewidentnie błąd spowodowany brakiem wiedzy. Nie wiem jakiego określenia używać w tym wypadku.
Nie wiedziałam, że prowadzone są tego rodzaju badania. Temat wydał mi się bardzo odkrywczy i fascynujący. Czy można zapoznać się z materiałem przez Ciebie zgromadzonym? Szukam dostępu do informacji.
Poszło na priv.
Witam wszystkich poświątecznie a przednoworocznie :)
dziękuję baaaardzo za namiary literaturowe :) właśnie moja metodyka pofrunęła do oceny i czekam z niecierpliwością na krytykę, ocenę, cokolwiek.
na razie urzęduję w Zambrowie. Jej, ale tu dzisiaj zimno, brrr... ale po Nowym Roku na pewno wyruszę w Bieszczady żeby "podręczyć" mieszkańców pytaniami :)
pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna
trzymajcie się cieplutko :)
-> Pyton
Na priv to puszczaj swój nr telefonua tutaj się dyskutuje więc wal otwartym tekstem(czyli dawaj linki publicznie),też chcę się podoktoryzować i popolemizować ;-)
Pozdrav
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 28-12-2006 o 23:38 Powód: Cytowanie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki