No i zapomniałes doliczyc 12 PLN na dojazd do UG lub Cisnej.Zamieszczone przez Barnaba
No i zapomniałes doliczyc 12 PLN na dojazd do UG lub Cisnej.Zamieszczone przez Barnaba
Ciekawe, czy przyjdzie kiedyś taki dzień, że z Rzepedzi ruszy ciufa dymiąca z wagonikami i pomknie ku Cisnej i Wetlinie? To by były piękne chwile... nawet bym jakoś wytrzymał ten kopeć z komina:D Dla bardziej sentymentalnych podróżnych powinny być miejscówki na lorach z kłodami drewna...
Jednak PKP zapewne do tego się nie przyłoży:/
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Chcesz masz. Z tego co wiem projekt opracowany i będzie powoli wdrażany. Nie wiem czy uda Ci się pojechać w chmurze spalin ale taka zwykła lokomotywka pociągnie wagoniki. Mam taki przewodniczek "Kolejką przyjaźni przez Karpaty" na razie opisują tam losy kolejki ale z tego co wiem wydanie tego przewodniczka jest sfinansowane z pierwszej transzy pieniążków przeznaczonych na odbudowę torowiska do okolic Łupkowa. W tym roku może ciuchcia będzie kursować do Smolnika.
Nie, żebym się czepiał i miał coś przeciwko przewodnikom lub nie daj Boże Przewodniczkom ale...jak kasa jest na odbudowę torów, to kurka wodna dlaczego jest wydawana na inny cel? Chyba, że na przewodnik wydano okreslona kwotę, a ze sprzedaży jego uzyska się więcej. Jak znam jednak życie to przewodniki w większości zostaną rozdane.
Pozdrawiam
bertrand236
W sezonie pewnie się da - tak jak teraz. Natomiast na ciufe z Rzepedzi (jeśli mówicie o wąskim torze) na razie nie ma co liczyć. Na październik 2007 planowane jest zakończenie remontu odcinka do N.Łupkowa i na tej trasie kolejka ma jeździć od roku 2008. Odcinek Rzepedź - Smolnik zostaje zatem w sferze marzeń.
Barnaba...no przecież Ci powtarzam ŻE LIKWIDACJA ZNIŻEK NIE DOTYCZY STUDENTÓW...jakies problemy z czytaniem?![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
nie czytanie, ale coś forum kuleje nooo, piszę też w jakimś tam swoim tempie no!
A Ty Ala mogłabyś się uśmiechnąć na tym avatarze, bo czasem to jak pogromca wyglądasz jakiś:)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Barnabo , zatem spoko :))). A uważam, że Anyczka wygląda na avatarku na osobę myśląca i skupioną... Chyba, ze mnie masz na myśli, ale pewnie nie ;(((. Pozdro.
Mimo wszystko, zabawny dialog się wywiązał z tego politykowania :)
...a z Olsztyna w Bieszczady czasem ponad 20h wychodzilo mi i to zawsze minimum z jedną przesiadką :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)