Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Krwawy sport w Bieszczadach

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Krwawy sport w Bieszczadach

;-) Chcesz masz. Co sądzę o leśnikach? Bardzo często są sprzymirzeńcami ekologów. Jak każde środowisko jest zróżnicowane. Nie chcę wprowadzać ich odstrzału. Co najśmieszniejsze poglądy leśników są czasami jeszcze bardziej wyraziste niż moje jeżeli chodzi o myśliwych. Podobnie jeżeli chodzi o rozwój zrównoważony. Zauważ jedno. Gdy jakaś grupa interesu stara się wprowadzić niekorzystną dla środowiska inwestycję to w sukurs ekologom idą leśnicy. Rezerwat Źródliska Jasiołki (jego operat) powstał w 3 dni. Wyprzedaż wstrzymana, nie powstało w tym miejscu uzdrowisko dla rolników. Bezmiechowa> Pomysł budowy wyciągu i co... Dwa rezerwaty Dyrbek i Buczyna w Wańkowej itd. Oczywiście mam też uwagi. Czasami zrywka przypomina pobojowisko. Pewien starszy leśnik powiedział, że to są d... a nie leśnicy.
    Acha organizacje ekologiczne są bardzo często utrzymywane przez Lasy Państwowe.

Bieszczadnik Awatar Bison
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Okolice krainy paprykarza..:)

Domyślnie Odp: Krwawy sport w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    ;-) Chcesz masz. Co sądzę o leśnikach? Bardzo często są sprzymirzeńcami ekologów. Jak każde środowisko jest zróżnicowane. Nie chcę wprowadzać ich odstrzału.
    No chociaż raz się zgadzamy Lucno
    http://www.flickr.com/photos/bison86/
    http://picasaweb.google.com/Bison86
    Po drogach wedrować, zrobić co tylko sie da aż sie dopełni czas...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)