Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
No to może po kolei:
1. turystyka biznesowa. Dostępność komunikacyjna fatalna. Co do tego nie ma różnicy zdań.
Ośrodki posiadające dobre sale konferencyjne: Unitra Polańczyk, Perła Cisna, Laworta Ustrzyki Dolne, Perła Czarna, Arłamów, OdK Olszanica, Bystre, Karino Berezka i wiele innych. W chwili obecnej remontowana jest Relawia Polańczyk. Gorąco polecam. Poziom świadczonych usług wysoki. Gwarantuję swoim nazwiskiem , powinieneś byc zadowolony.
Nie wszytkie znam ale same sale to za mało. Nadal to jest na końcu świata gdzie trudno jest dojechać.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
2. Turystyka masowa tu także jest wiele ośrodków godnych polecenia. Bieszczady wystawiają wyjątkowo atrakcyjne pakiety. Jeżeli byłbyś zainteresowany to oczywiście przedstawię. Musiałabym naprawdę bardzo dużo pisać na ten temat. Szlaki rowerowe mamy. Zobacz ile Fundacja Bieszczadzka Zielony Rower zdobyła międzymarodowych nagród. Taki pakiet rowerowy wystawia też Bieszczady Adventure. Nawet ja mam program rowerowy w swojej ofercie. Szlaki konne to domena parku. Polecam także nasze stadniny.
Znam Zielony rower a nawet widziałem przewodnik po trasach rowerowych ale moim zdaniem to mało. Nawet ubogie roztocze ma ich więcej. Cieszę się że masz pakiet rowerowy ale sama powiedz ile takich usług jest w Biesach ile na raz można puścić grup 5 ? 10 ? Szeroko rozumiane Bieszczady są tak duże (mówiąc o rowerach mam na mysli tereny od pogórza po Bieszczady wysokie) że codziennie można by na te trasy puszczać setki osób (a nawet więcej).

Pozdrawiam Krzysiek