Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

Ty Chris też widzę że postanowiłeś się ukryć..... :P

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

>Chris - "Może z kotkiem jakimś,albo chociaż z mężuniem"
    Otóż i jedno i drugie,zostało przesiedlone za moją sprawą z Bieszczadu.Mają zatem status "Bieszczadników",co uprawnia do zaistnienia na forum,ale po co?
    Pozdrawiam!

Bieszczadnik Awatar Astra:)
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez chris Zobacz posta
    Może z kotkiem jakimś, albo chociaż mężuniem ?
    ...

Oh! Mon Dieu!
    :D
    V CZART Granie

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

"Błożesz Ty moj"-Astra,popieram!

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez KKKrzychoo Zobacz posta
    Ty Chris też widzę że postanowiłeś się ukryć..... :P
    Ukryłem się dość swawolnie, zapodając nowy watek na forum

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez chris Zobacz posta
    Ukryłem się dość swawolnie, zapodając nowy watek na forum
    Dlaczego...??? Wystarczy ,że często wq.. (może irytuję i OŚMIESZAM się) czytających to forum swoimi głupimi i przemądrzałymi , często z wyrażną pogardą wobec innych "pisaniną "-- to przynajmniej nie chcę jeszcze dodatkowo ICH wq.. , mojego fizycznego wizerunku oglądaniem.
    Czy jasno się wyraziłem i czy dobrze mnie zrozumiałeś chris bieszczadniku ??
    Ps, teraz rozumię dlaczego "swawolnie"??? ukryłeś się .
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 31-12-2006 o 18:03
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Dlaczego...??? Wystarczy ,że często wq.. (może irytuję i OŚMIESZAM się) czytających to forum swoimi głupimi i przemądrzałymi , często z wyrażną pogardą wobec innych "pisaniną "-- to przynajmniej nie chcę jeszcze dodatkowo ICH wq.. , mojego fizycznego wizerunku oglądaniem.
    Czy jasno się wyraziłem i czy dobrze mnie zrozumiałeś chris bieszczadniku ??
    Ps, teraz rozumię dlaczego "swawolnie"??? ukryłeś się .
    Ok, różne bywają motywy, pewnie, jasno się wyraziłeś, melduję w pokorze mej, że dobrze zrozumiałem, zaznaczam ponadto, ze nie wiem, na jakiej zasadzie, pod "chris", czyli mym nickiem na forum, zobaczyłem znienacka ksywę 'Bieszczadnik", na której mi nie zależy akurat tu. Nie wiem czy decyduje ilość postów ,czy może można tak nazwać się samozwańczo przy logowaniu... dla mnie bieszczadnikiem jest ktoś kto mieszka i żyje na co dzień w Bieszczadach, ale to na marginesie tylko

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Chris>"Dla mnie bieszczadnikiem jest ktoś kto mieszka i żyje na co dzień w Bieszczadach"

Wolno Ci definiować jak uważasz,ale ja myślę,że "Bieszczadnikiem"jest się całe życie,niezależnie od pieczątki meldunkowej.Kto nosi Bieszczady W SERCU,ten ma prawo tak się nazywać!
    (Jest się też Polakiem,mieszkając np.na Tasmanii!)

Pozdrawiam Wszystkich Bieszczadników!WUKA!

Bieszczadnik Awatar Astra:)
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Rzeszów

Wybaczcie, moi mili, ale mam wrażenie, że ta dyskusja jest groteskowa i poprostu śmieszna... (Rozmawiamy o tym, że masło jest maślane...)

Odwołuję się do postów, które napisałam w temacie: co się stało z chatem? http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=3131
    Tematyka podobna.
    Pozdrawiam, życząc wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
    V CZART Granie

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Masła maślanego na forum bywa sporo.Nie odniosłam się do anonimowości,tylko wyraziłam swoje zdanie(po raz pierwszy)na temat,poruszony przez Chrisa "kim są Bieszczadnicy".

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)