Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

Mieszany widok

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

Chris>"Dla mnie bieszczadnikiem jest ktoś kto mieszka i żyje na co dzień w Bieszczadach"

Wolno Ci definiować jak uważasz,ale ja myślę,że "Bieszczadnikiem"jest się całe życie,niezależnie od pieczątki meldunkowej.Kto nosi Bieszczady W SERCU,ten ma prawo tak się nazywać!
    (Jest się też Polakiem,mieszkając np.na Tasmanii!)

Pozdrawiam Wszystkich Bieszczadników!WUKA!

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Domyślnie Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Chris>"Dla mnie bieszczadnikiem jest ktoś kto mieszka i żyje na co dzień w Bieszczadach"

Wolno Ci definiować jak uważasz,ale ja myślę,że "Bieszczadnikiem"jest się całe życie,niezależnie od pieczątki meldunkowej.Kto nosi Bieszczady W SERCU,ten ma prawo tak się nazywać!
    (Jest się też Polakiem,mieszkając np.na Tasmanii!)

Pozdrawiam Wszystkich Bieszczadników!WUKA!
    A ja już pomyślałem, że jesteś Bieszczadnikiem, mieszkając np. na Tasmanii W latach 80-ych i nawet 70-ych miałem zajobka na tle Tatr, jednak taternikiem, a już Taternikiem na pewno nie nazwałbym się, i nie chciałbym, by mnie tak nazwano. Czy ktoś, kto lata co 2 tygodnie samolocikiem może być nazwany lotnikiem, nie wspominając o statusie pilota? Choćby nawet marzenie o tym zawodzie nosił całe swe życie w serduszku swym od samego nawet poczęcia? (byłaś parę razy i jesteś grotołazem?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)