To może jutro po południu tylko musisz coś zaproponować (lokal najlepiej blisko centrum) bo ja już 6 lat nie mieszkam w stolycy i nic fajnego teraz nie znam. Chętnie sie z kimś spotkam z Bieszczadzkiej paczki mój tel 500 065 640 jak by co
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
dopiero zajrzalam... Moze jutro Wam pasuje? JEst taka knajpa koło Nowotelu (dawny hotel forum) - Kicz, moze ok. 16?? Dzis prawde mowiac to jakos nie chce mi sie juz nigdzie isc :(
Wlasnie dostalam info od Aleksandry ze ona woli blizej 17 jutro :) No to jestesmy umowieni... mam nadzieje ze irasowi tez bedzie pasowalo :D
Moze jeszcze ktos chetny??
Zapraszamy :)
Ostatnio edytowane przez KAHA ; 15-12-2007 o 19:10
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Ok to jutro o 17stej, do jutra może jeszcze ktoś dolaczy
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
To do jutro w takim razie :)
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Jakieś hasło znak rozpoznawczy - żartuje
Właśnie mi się przypomniało chyba pierwsze warszawskie spotkanie Bieszczadników w Gorączce Złota (chyba 2002 rok) w składzie m.in. o ile dobrze pamiętam Aleksandra, Szaszka i SB i jeszcze parę osób. Stałego Bywalca jeszcze nie znaliśmy w realu więc SB wymyślił że znakiem rozpoznawczym będzie mapa Bieszczadów. Nie zapomnę widoku SB wchodzącego do pubu i machającego sobie mapą
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
z mapa Bieszczadu tu mialabym klopot ;( Z reguly jak wyjezdzamy to z domku, a nie z Wawy ;]... Ja pamietam pierwsze spotkanie, w skladzie: Peter, Derty, AnkaWawa, IrekR, Szaszka (akuratnie przyjezdzala), ww, rybenika (o ile pamiec mnie nie myli z corcia) i ja (jesli kogos pominelam to przepraszam... ale bylo to dosc dawno) i bylo to w Szpilce (albo innej podobnej na pl.3 krzyzy). Wtedy nie bylo znaku rozpoznawczego, ale i tak smiechu bylo co niemiara. Siedzielismy przy roznych stolikach i gadalismy... I w koncu stwierdzilismy ze ktos kolo nas tez gada o Bieszczadzie... to był Irek z Anka... hehehe.
W sumie, Aleksandre kojarza wszyscy, moze i mnie tez pare osob kojarzy, wiec mysle ze z rozpoznaniem nie powinno być problemu :D
Do jutra
Ps. A moze i SB by do nas dolaczyl :)
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Dołączę do Was, jeśli ... będzie padało i wiało.
Czyli - jeśli nie pojadę do Puszczy Kampinoskiej, w której staram się spędzać jak najwięcej sobót i niedziel.
A ostatnio to nostalgicznie odwiedzam tam moją Sabinkę
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki