Witam warszawskie towarzystwo. Mam w planie służbową obecność w Stolicy w dn. 15 kwietnia. Nie planujecie jakiegoś spotkania towarzyskiego w godzinach popołudniowych ?
Bob
Witam warszawskie towarzystwo. Mam w planie służbową obecność w Stolicy w dn. 15 kwietnia. Nie planujecie jakiegoś spotkania towarzyskiego w godzinach popołudniowych ?
Bob
Jeśli mi nic nieplanowanego w tym dniu nie wypadnie to na bieszczadzko towarzyskie popołudnie jestem chętny. :)
Chętnie :) Godz. 17-18? "8 stóp" przy ZOO czy testujemy knajpkę na Bielanach proponowaną przez Maciejkę? Czy może inna miejscówka?
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 28-03-2015 o 12:30 Powód: literówka
Piskalu..do tak nabożnego miasta ..to my wyprawę krzyżowa musimy zrobić..na razie zostajemy przy Stolicy
Bob
Ale ..co do miejsca spotkania -jestem zwolennikiem poznawania nowych miejsc i nowych miejscówek, wiec jak się Maciejka pokaże, to spytamy o tą knajpkę na Bielanach
Bob
Miałem zaproponować "południk Zero" bo w nim tak jakoś bieszczadzko ale się nie upieram.
Ostatnio edytowane przez jest_gites ; 28-03-2015 o 15:33
Poludnik Zero..tez fajnie wygląda
Bob
Belze_Bob
Wygląda super, ceny piwa przyzwoite... No i w centrum, więc wszystkim blisko :)
Jeśli będę w stanie, to i ja się zjawię...
Miejsce wygląda ok, może znów będę mogła przejechać się metrem... (nowym)
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)