o ile Grabarka ( cudna !! ) , to jeszcze bym proponował cerkiew w Koterce , blisko granicy .
o ile Grabarka ( cudna !! ) , to jeszcze bym proponował cerkiew w Koterce , blisko granicy .
Jak się właśnie okazało, główny pomysłodawca wycieczki i nasz przewodnik musiał się wycofać z pomysłu. W związku z tym odkładamy wyjazd na inny termin.
A kiedy warszawscy bieszczadnicy maja w planie kolejne spotkanie towarzyskie?
Bob
Będę w stoliicy poniedzialek-wtorek....(25-26) ..z opcją pozostania w W-wie po poludniu we wtorek, jesli macie w planie jakies spotkanko
Bob
Och, ależ zbieg okoliczności, właśnie mamy w planie spotkanie we wtorek, tylko jeszcze nie wiemy gdzie :). Ma ktoś jakieś propozycje odnośnie miejsca ?
Ostatnie spontaniczne spotkanie miało miejsce wczoraj.
Trzeba było tylko pokonać zimę i ciemności, stoczyć walkę ze smokiem, sforsować wieżowce akademików i w nagrodę wstąpić do innego świata.
Chwila oczekiwania i pochłonęła nas gitara, perkusja, muzyka słoweńskiego rockowego zespołu Siddharta.
Siddharta
Z okazji wizyty Boba w Warszawie odbędzie się spotkanie, które będzie miało miejsce we wtorek 26 marca w KLUBIE PODRÓŻNIK http://www.warszawa.klubpodroznik.pl/
Orientacyjna godzina początku spotkania - 18:00.
Będą dodatkowe atrakcje:![]()
Hero-i po co tak szumnie...z okazji mego przyjazdu...czuję sie zawstydzony..
Bob
Połączenie spotkania z koncertem okazało się strzałem w dziesiątkę. Muzyka może trochę nie turystyczna, ale co tam, raz na jakiś czas można, a nawet trzeba.
Podczas, gdy Maciejka toczyła walki ze smokiem ja spokojnie błądziłem po okolicy szukając miejsca do zaparkowania, ale w końcu i ja dotarłem - trochę okrężną drogą.
Było warto.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki