Bob znakomicie, będzie tak jak mówisz.
Też sprawdziłam dostępność klubu i jest w porządku.
Kaha od stacji metra podążaj w stronę kościoła Stanisława Kostki. Klub jest nieco dalej, ale po tej samej stronie ulicy.
Do zobaczenia!
Bob znakomicie, będzie tak jak mówisz.
Też sprawdziłam dostępność klubu i jest w porządku.
Kaha od stacji metra podążaj w stronę kościoła Stanisława Kostki. Klub jest nieco dalej, ale po tej samej stronie ulicy.
Do zobaczenia!
„Oni leżą w swych domach i historia każdego z nich mogłaby się potoczyć w dowolną stronę, gdyby nie los, który mieszka z nimi pod jednym dachem, trzyma w zanadrzu pewną liczbę możliwości, ale nigdy nie przekroczy samego siebie (...)”
A. Stasiuk „Dukla”
No i już robi się milo..
Bob
Spotkanie się udało, był Bob, Maciejka, Wojtek, Duch, Kereip i ja :)
Jeden minus- to, że skończyło się tak szybko... niestety następnego dnia do pracy :(
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Już z Tarnobrzegu-dziękuję wszystkim, którzy znaleźli czas na piwne spotkanie. Chociaż nie zakładałem, że niektórzy będą tak blisko piwa..
Bob
I ja dziękuję za spotkanie i miło było się w końcu poznać z niektórymi Bieszczadnikami
Ps. Spotkania Karpackie jeszcze nie ruszyły po wakacjach, ale trzeba się szykować na jesienno-zimowe wieczory przy kościach mamuta;-)
Wybieram się na koncert DGZZ w Harendzie w poniedziałek (Maciejka może zarekomendować), zapraszam jeśli ktoś ma ochotę i czas.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki