Nie mogę przybyć na spotkanie, szykuję się do odlotu na długi weekend. Pozdrawiam!![]()
Nie mogę przybyć na spotkanie, szykuję się do odlotu na długi weekend. Pozdrawiam!![]()
Niestety ja również nie mogę. Bazyl mnie ciągnie na górski szlak.
Ja niestety też odpadam w czwartek wyjeżdżam.. Ale po weekendzie :) :)
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Witam warszawskich bieszczadnikow w Nowym Roku. Ostatni wpis w tym wątku pochodzi z maja 2018 ?! Czyżby zaginęła dobra świecka tradycja wieczornych spotkan warszawskich?
Pytam, bo wybieram się w przyszlym tygodniu do Warszawy. Jeszcze nie wiem jak mi się wyjazd rozłoży czasowo ale jeśli się uda, to chętnie bym się na piwie spotkał z Wami. Z KaHą rozmawiałem wstępnie na temat wtorku, 8 stycznia.
Bob
Belze_Bob
Oczywiście że jestem za :)
Pozdrawiam
KaHa
Wyglada na to, że wstepnie proponowany termin jest aktualny. Jak nie bedzie spotkania grupowego, to wypijemy piwo we dwoje z KaHą
Belze_Bob
Melduję się :) Wyznaczcie czas i miejsce.
Pozdrawiam
KaHa
To może Południk Zero? Ja najwcześniej na 18 się wyrobię.
Jutro dostanę info gdzie będę gdzie będę spal 7/8 stycznia ale to nie ma znaczenia-następne noclegi (8/9/10) to sam będę załatwiał ale jeszcze nie mam koncepcji w jakim hotelu, może w pobliżu miejsca gdzie się spotkamy
Bob
Belze_Bob
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)