Może spotkamy się w najbliższy piątek ?? Miejsce do ustalenia. Może być przy placu Na Rozdrożu, gdzieś w centrum, a może w Bierhalle (drogo, ale warto) na Nowym Świecie ??
Może spotkamy się w najbliższy piątek ?? Miejsce do ustalenia. Może być przy placu Na Rozdrożu, gdzieś w centrum, a może w Bierhalle (drogo, ale warto) na Nowym Świecie ??
musze podpytać Dertyego on coś mówił o wekendzie...
Ja w piątek odpadam - mam już inną imprezę (której jestem współorganizatorką)....
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
no to se warszawka popiła piwa... ja w najbliższą niedzielę, przez kilkanaście dni oddycham już Bieszczadami. Po przyjeździe, do wątku piwnego w Warszawie, chętnie powrócę :)
Prawdopodobnie będę w Warszawie w czwartek po południu. Co Wy na to?
pozdrawiam
bertrand236
Czekam na propozycje.
pozdrawiam
bertrand236
Ja jako wkupujący się mogę postawić kolejkę, zanosi się, że... nie byle komu
Nie wiem, gdzie były spotkania i czy był stały lokal, jako warszawiak wiem, że jest ich wiele i dosyć fajnych. Czekam więc na sygnał gdzie i o której. Jeśli to będzie po godzinie 17.30 to już uwzględniam termin w kalendarzu :)
Jestem za -może chociaż warszawskie spotkania nie przejdą mi koło nosa.
Już puszczam sygnał dalej...
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Jesli to bedzie po 18.30 to ja moge sie stawic... Przynajmniej na dzien dzisiejszy, ale jutro ide pierwszy dzien do pracy po 2 tyg. urlopu i nie wiem co zastane :(
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
No to ruszamy bryłę z posad:
Czwartek, 9 października, godz. 18.30, tawerna "Czwarta Szklanka", www.szklanka.pl,
Dozo :)
Edit - mają chyba jakiś problem ze stroną, więc na wszelki wypadek podaję współrzędne: ul. Śniadeckich 17, tuż przy pl. Konstytucji i stacji metra Politechnika, mapka tutaj.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 06-10-2008 o 11:13
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)