Strona 27 z 154 PierwszyPierwszy ... 17 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 37 77 127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1538

Wątek: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie

Cytat Zamieszczone przez KAHA Zobacz posta
    hmm jak to nie ma? Przecie jest Wetlina... ale tą knajpę z innych powodów już dawno odrzuciliśmy.
    O ile pamiętam, Wetlinę odrzuciliśmy właśnie dlatego, że z "bieszczadzkości" została jej tylko nazwa

Co do propozycji Bertranda - jestem za. Nie ustaliliśmy nowej miejscówki, a czwartek już jutro, więc jeśli meeting ma się w ogóle odbyć, to proponuję:

Spotykamy się w czwartek, 5 marca, w Czwartej Szklance (ul. Śniadeckich 17, www.szklanka.pl) o godz. 18.00.

Wysyłam maila zaczepnego. Ja będę. Gdyby Kol. Prezydentowi udało się wpaść przynajmniej na chwilę, to by podrzucił wiadomy towar. No i stworzylibyśmy już grupę

Edit - WP potraktowało mnie jak spamera, więc nikt, kto ma tam skrzynkę, nie dostanie maila zaczepnego
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 04-03-2009 o 10:30

Administrator
    Awatar Hero
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Mińsk Maz. Wołosate

Z chęcią bym się stawił na spotkanie, ale jak zwykle w taki dzień mam drugą zmianę. Wypijcie moje zdrowie i życzcie miłej pracy :)
    Może następnym razem się uda.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

a ja jak zwykle powtórzę... w czwartki my odpadamy. Zycze udanego spotkania

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Poczta nadal mnie nie lubi, więc pozwolę sobie publicznie: z Waszych maili wynika, że jutrzejsze spotkanie będzie kameralne Naprawdę żałuję, ale:

1. Nigdy nie było i nie ma tak, że wszystkim pasuje.
    2. Jutrzejsze spotkanie jest organizowane w trybie pilnym, ad hoc, głównie z okazji wizyty Bertranda.
    3. Jeśli nie odpowiada Wam miejsce i/lub tradycyjny dzień spotkań, to niechże wreszcie ktoś zaproponuje coś konkretnego, a nie "jakąś praską knajpkę", do której "mogę wpaść po zmroku w co trzeci piątek nieparzystego miesiąca"

Póki co, nieliczni spotykają się jutro w wiadomym miejscu i o wiadomym czasie, jak zwykle wszyscy są mile widziani

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

Przewiduję uczestniczyć w spotkaniu.

Życzę owocnych obrad.

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Donoszę, że wczorajsze spotkanie szklankowe odbyło się w wyjątkowo licznym gronie i jak zwykle miłej atmosferze

Za udział wzięli:
    - Aleksandra,
    - Bertrand236,
    - Wojtek1121,
    - Stały Bywalec,
    - niżej podpisany.

Dokonano tradycyjnej wymiany wspomnień, opinii, plotek i koszulek. Prezydent KIMB podpisał powsimordowe certyfikaty, które tym samym stały się prawomocne, a zatem laureaci znów mają okazję do świętowania. Ponadto w głowach zebranych zakiełkował pomysł warszawskiego zlotu gwiaździstego w październiku. Wbrew pozorom idea ma wyjątkowo dużą szansę na urzeczywistnienie się, jako że została zrodzona - w zasadzie - na trzeźwo.

Pozdrawiamy wszystkich nieobecnych, szczególnie kolegę Paszczaka, który miał dotrzeć, ale zetknięcie ze stołecznymi realiami czasem boli

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Pozdrawiamy wszystkich nieobecnych, szczególnie kolegę Paszczaka, który miał dotrzeć, ale zetknięcie ze stołecznymi realiami czasem boli
    Hehe, poprosiłem bertranda by pozdrowił także i Was
    I proszę tu nie drwić ze mnie ;P bo w kwestii dojazdu mam już wszystko obcykane. Prawdopodobnie jeszcze kilka tygodniu tu będę bawił więc o ile spotkania nie zanikną to w końcu się pojawię i poznam zacne grono miejscowych tudzież zamiejscowych.
    A realia stoliczne tak nam przypasowały, że był to raczej tydzień przymiarek niż pracy i chcąc dziś wcześniej do domu uciekać wczoraj posiedzieliśmy dłużej...żeby choć symboliczne cokolwiek mieć zrobione, ale o tym cii...

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

A oto wyniki szybkiego quizu nabiałowego:

Warszawskie jajeczko bieszczadzkie odbędzie się we środę 8 kwietnia o godz. 18 w pubie Wetlina, mieszczącym się w Centrum Handlowym Land przy Wałbrzyskiej 11. Nic nie mówiący opis i mapka są tu. Jak zwykle wszyscy mile widziani, zające i kurczaki także

Słyszałem od bywalców (tych przez małe "B"), że w Wetlinie zrobiło się przyjemniej, więc pomyślałem, że możemy dać lokalowi drugą szansę :) Dla tych, którzy nie byli - knajpka mieści się na otwartym dziedzińcu, więc nie trzeba wchodzić do centrum handlowego. Jeśli na stacji metra Służew skorzystacie z wyjścia południowego prawego, wyjdziecie wprost na rzeczony dziedziniec.

Edit - jeśli ktoś z mazowieckich bieszczadników nie dostał maila z informacją o jajeczku, a chciałby być na bieżąco informowany o spotkaniach, proszony jest o podesłanie maila na moją skrzynkę forumową.
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 03-04-2009 o 12:43

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Jeżeli przełożycie na wtorek, to będziecie mieli gościa. Nie, żebym się wpraszał . Warszawskie, to warszawskie...
    pozdrawiam
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)