Strona 30 z 142 PierwszyPierwszy ... 20 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 40 80 130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1538

Wątek: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie

A ja powiem tak... początki były dość ciekawe, spotkaliśmy Wojtka w umówionym miejscu, dojechaliśmy bez problemów. Po kilku chwilach przybył Stały Bywalec i Aleksandra. W sumie było nas pięcioro (SB, Wojtek, Ola i my - mój mężuś i ja). SB powiedział, że spacerek będzie miał ok. 20 km i tak to przyjeliśmy... Ale... no właśnie....

SB jednym słowem przegonił nas po kilku województwach... Zaczęliśmy od mazowieckiego (Warszawa), potem byliśmy w Bieszczadzie (Roztoka), po jakimś czasie SB zakomunikował że za chwilę będziemy w lubelskim (Zamość) i pod sam koniec wędrówki znaleźliśmy się w Karpatach...
    Jednym słowem wycieczka trwała ok. 5-6 godzin ale przegoniliśmy przez pół Polski...

Z drugiej strony były małe straty.... jedno ugryzienie komara u mnie (choć komarów było umiarkowanie dużo), a u Piotrka jeden odcisk (jak na niego to strasznie mało ) i ból nóg (który pewnie jutro przejdzie)

Podsumowując pewnie za tydzień zrobimy powtórkę (chyba że mnie nie będzie w Wawie)

Pozdrawiam i żałujcie że Was nie było
    I kolejna tura fotek

Ps. Uriel to ostatnie to szczególnie do Ciebie :)
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Jak widać na powyższych obrazkach królują sandały Wyprawa udana, choć kto by pomyślał, że przez tyle województw. Straty nie wielkie: 4 ukąszenia komarów - Kaha ten psikacz musiał być skuteczny - nogi sprawują się nieźle. Gorzej, że Wojtek zaraził mnie pomysłem swego brata, na pewien interesujący sprzęt wyprawowy. Może być ciekawie.

W imieniu przewodnika (absolutnie kompetentnego, który nawet zasypywał nory borsucze przed nami, abyśmy kostek nie pokręcili) zapraszam na kolejne wypady.
    Kto się waha, niech pomyśli, że jesień tuż tuż ... więc można rozchodzić się przed jesiennymi wyjazdami w Bieszczady.

pozdrawiam
    "niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
    http://takiewedrowanie.blogspot.com/

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez Aleksandra Zobacz posta
    Straty nie wielkie: 4 ukąszenia komarów - Kaha ten psikacz musiał być skuteczny - nogi sprawują się nieźle.
    u mnie po dniu... wyszło więcej ukąszeń komarowych :( Dziś niestety mnie wszystko swędzi, ale staram się o tym nie myśleć. A wypad był super :)

Pozdrawiam
    KaHa

Bieszczadnik Awatar Kereip
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez KAHA Zobacz posta
    u mnie po dniu... wyszło więcej ukąszeń komarowych :( Dziś niestety mnie wszystko swędzi, ale staram się o tym nie myśleć. A wypad był super :)

KaHA, żonko, pomyśl o odcisku męża :)
    Od razu przejdzie Ci swędzenie :) hehe

pzdr

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Obawiam się, że muszę ogłosić "pas" na ten weekend. A szkoda, bo zapowiada się dobra pogoda i te obiecane łąki...
    "niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
    http://takiewedrowanie.blogspot.com/

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cóż, Wojtku1121, wygląda na to, że Aleksandra, Kaha i Kereip wolą iść jutro na Bemowo na koncert Madonny niż włóczyć się z nami po Puszczy Kampinoskiej.

Trudno.
    Pójdziemy we troje, tj. dołączy jeszcze do nas moja piękniejsza połowa.

PS
    Jeszcze jutro rano - raniutko (przed godz. 6-tą) wejdę na Forum i sprawdzę, czy ktoś z warszawiaków w ostatniej chwili nie podjął decyzji o dołączeniu do nas.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Kereip
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Cóż, Wojtku1121, wygląda na to, że Aleksandra, Kaha i Kereip wolą iść jutro na Bemowo na koncert Madonny niż włóczyć się z nami po Puszczy Kampinoskiej.

PS
    Jeszcze jutro rano - raniutko (przed godz. 6-tą) wejdę na Forum i sprawdzę, czy ktoś z warszawiaków w ostatniej chwili nie podjął decyzji o dołączeniu do nas.
    Hej Stały Bywalec, hej Wojtku, Z przykrością informuję że nie będzie nas z Kahą na jutrzejszej wędrówce. Kaha przebywa poza Wawą, (wraca dopiero jutro po południu), a ja tonę w papierach, rysuję tabelki i "kuję" do egzaminu od którego zależy moja praca. Z przykrością muszę zrezygnować z jutrzejszej eskapady. Mam jednocześnie nadzieję iż wkrótce znowu będziemy mogli się spotkać by poznawać ciekawe zakątki Puszczy, bądź też snuć wspominki przy "soczku" (czyt. piwku) :)
    pozdrawiam serdecznie w imieniu swoim i Kahy..

Wujek PiereK :)

P.S. Udanej wędrówki, humorku i pogody :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Tak właśnie... zgadzam się z mężem :)
    Przepraszam jeszcze raz, ale tak wyszło że dopiero dziś mogłam wrócić... Mam nadzieję że następnym razem uda się i nam dołączyć do Was...
    Pozdrawiam i czekam na relacje )

Pozdrawiam
    KaHa

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

Następne udane spotkanie tym razem towarzystwo nie dopisało. Oprócz mnie uczestniczyła żona SB oraz sam trener SB. Po krótkiej naradzie i wypiciu piwa udaliśmy się tym razem na na krótki ponad 18km. spacer, szybkie tempo i po pięciu godzinach zakończyliśmy trening przed jesiennymi wędrówkami po Bieszczadach. Jeszcze przed wyjazdem wrześniowym w Bieszczady przewidujemy co najmniej dwa spotkania aby mieć odpowiednią dawkę kilometrów w nogach.Po przejściu 100 km SB wydaje certyfikat uprawniający do wędrówek w okolicach Sękowca

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Wojtek a 30.08 planujesz jakiś wypad? Bo jeśli tak to zgłaszam akces razem z lepszą połową.
    pozdrawiam
    Marek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)