W niedzielę nie możemy. Jeżeli można to przełożyć na sobotę 5-go to jesteśmy chętni.
pozdrawiam
W niedzielę nie możemy. Jeżeli można to przełożyć na sobotę 5-go to jesteśmy chętni.
pozdrawiam
rowniez bede z osoba towarzyszaca-dopiero bede zarazl ja bieszczadami
przeprosic musze zacne grono ale w czasie sie nie wyrobimy wiec do zobaczenia na KIMB
Więc odnotuję spotkanie, które odbyło się w Warszawie...
Chyba moja propozycja odnośnie knajpy przypadła przybyłym. CK Oberża jest dość duża, zajmuje 4 piętra w kamienicy na Chmielnej i ma swój klimat. Jest też w idealnym środku Warszawy więc każdy musi dojechać a i dojazd też dla wszystkich jest dobry.
Na spotkanie przybył, (wymienię według kolejności jaką w pewnym momencie na spotkaniu wymienił SB) Jank, Hero, Recon1, Duchprzeszłości, Marcowy z Panią Marcową, Stały Bywalec, Aleksandra. Niektórzy pojedli wszyscy popili i posmakowali wszystkie dostępne piwa. Sporo się mówiło o Bieszczadach, sporo wspominało z wędrówek, sporo z historii Forum, trochę o kotach, trochę o turbinach wentylacyjnych w metrze, trochę było kawałów (ten tajemny, krążący po pw był też) i trochę się poplotkowało
Przy tym ostatnim punkcie SB zrobił zaskakujące (dla wszystkich obecnych!) posunięcie i... ale może to tajemnica?
Trochę po 22 rozeszliśmy się do domów.
Mamy więc lokal!
Zdjęcie wykonywał jakiś człowiek poproszony od stolika obok, ale jak raz przynieśli mu gorący posiłek i chyba bardziej myślał juz o nim niż na czynności jaka miał zrobić.... zdjęcie mało ostre... następnym razem zabiorę statyw. Na zdjęciu nie ma jank`a, wyszedł wcześniej i kolejność dla zmyłki też jest inna niż wcześniej wymieniłem. :)
Z mojej strony tyle, ale inni mnie zapewne uzupełnią![]()
No nie... ale żeby, aż tak plotkować, że w Galicji wszystkie wróble ćwierkają :)
Nic, tylko knajpa na podsłuchu![]()
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)