Marcowy lub SB niech podadzą gdzie się spotykamy.
Marcowy lub SB niech podadzą gdzie się spotykamy.
Otrzymałem informację, że kolega Bertrand będzie w Warszawie ale w innym terminie, także okazja spotkania upadła.
Dzisiaj jeszcze o godzinie 13:00 myślałem, że jutro się zobaczymy. Otóż jak mój nieodżałowany Dziadek mówił "Człowiek mysli, Pan Bóg kryśi", stało się. Nie przyjadę jutro do Warszawy. Rodzina ważniejsza dla mnie jest od Bieszczadu, od Przyjaciół, od WSZYSTKIEGO. I dlatego nie zawahałem się na chwilę nawet. Zostaję póki co w Poznaniu. Ot, i tyle. Wy jednak spotkajcie się. Ja Wam do tego nie jestem potrzebny...
bertrand236
Czekamy, na Ciebie... Zabrakło kilku osób, dla których zorganizowanie spotkania w ciągu pół godziny było pestką... Mam nadzieje ze ten KTOŚ wie o kim piszę :))
Pozdrawiam
i do zobaczenia gdzies, moze przy piwku...
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Wspólnie z Wojtkiem1121 namawiamy Was do kolejnej kampinoskiej wyprawy - w najbliższą sobotę 16 stycznia br.
Spotykamy się o godz. 9:45 w Palmirach na parkingu (przy cmentarzu i muzeum).
Dojazd łatwy: z Warszawy wyjeżdżamy w stronę Gdańska, mijamy Łomianki i Dziekanów, wypatrujemy drogowskazu kierującego nas do miejsca martyrologii w Palmirach (ów drogowskaz będzie na wysokości wsi Łomna). Skręcamy wtedy w lewo i dojeżdżamy do wsi Palmiry, na sam skraj Puszczy Kampinoskiej. Tam skręcamy w prawo i jedziemy ok. 5 km leśną drogą aż do parkingu przy cmentarzu w Palmirach.
Do przejścia będzie ok. 20 km. Należy ze sobą zabrać prowiant na cały dzień i latarkę.
PS
Proszę jeszcze koniecznie zajrzeć na Forum w dzień poprzedzający tę wyprawę (tj. w piątek) o godz. 21-szej. W razie niekorzystnej prognozy pogody (duży mróz, duże opady śniegu, itp.) zamieścimy tu komunikat o odwołaniu naszej wyprawy. Natomiast jego brak będzie oczywiście oznaczać, iż wycieczka pozostaje aktualna.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 14-01-2010 o 06:30
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Wspólnie z SB odwołujemy jutrzejsze spotkanie ze względu na zalegający śnieg.
Może jakieś spotkanie jutro ?:) Tak po prostu, nieco egoistycznie z mojej strony korzystając z tego że będę w stolicy spotkamy się ? Jestem skłonny spotkać się nawet z pojedynczym forumowiczem lub forumowiczką :)
Jako, że jest już późno to informacje o spotkaniu z chęcią przyjmę na GG (do jutra do 6,30) lub telefon komórkowy :)
no możne się zbierzmy tak noworoczne ?? fajnie by było :)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
może to zainteresuje któregoś warszawiaka-23 stycznia odbędzie się rajd poświęcony powstańcom styczniowym.RAJD PO PUSZCZY NA BIEGÓWKACH.
ZBIÓRKA O 10.45 na parkingu w Truskawiu.wśród uczestników będą instruktorzy narciarstwa biegowego,którzy wspomogą początkujących
zgloszenia na adres tn.biegowki@gmail.com.
...a swoją drogą bardzo polecam tą formę poruszania się po śniegu !!!!![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki