Ych... Pewno będę, na pewno się spóźnię. Niczego nie rezerwowałem, więc siadamy spontanicznie :)
Ych... Pewno będę, na pewno się spóźnię. Niczego nie rezerwowałem, więc siadamy spontanicznie :)
Kurrrrr... Ostatecznie nie udało mi się dotrzeć. Zdarzenie losowe, ale głupio mi bardzo, szczególnie wobec Kolegów z Torunia. Przepraszam.
Koncert udany, chłopaki z Calciumfolii super - zgrany tandem śpiewająco muzykujący (zwłaszcza flet mnie urzekł)
.
Z ochotą przekazałam pozdrowienia od forum bieszczadzkiego.
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Przyszły tydzień może być.
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Muszę pogłówkować.
bertrand236
Jak nie będę w robocie to pewno się pojawię.... czekam na jakieś szczególiki:)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Chętnie bym przyszła może nawet z jednym starym bieszczadnikiem ...byle nie w czwartek bo długo robolę...
Proponuję zatem:
środa, 16 czerwca, godz. 19.00, Babooshka przy Oboźnej (www.babooshka.pl, pasaż przy Teatrze Polskim, nie pomylić z Babooshką przy Kruczej!)
Mogę zdradzić, że na spotkaniu pojawi się pewien album![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 13-06-2010 o 00:15 Powód: zmieniona godzina spotkania
Środa jest git!
Od razu mówię - ja będe dopiero po siódmej.. praca.
To może deklarujmy się, kto przyjdzie?
Ja!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)