w centrum się płaci. Strefa jest oznaczona, parkometry są co parę kroków.Płaci się do godz. 18. Póżniej free.Czasem trzeba pokrążyć chwilę , by znależć miejsce.
w centrum się płaci. Strefa jest oznaczona, parkometry są co parę kroków.Płaci się do godz. 18. Póżniej free.Czasem trzeba pokrążyć chwilę , by znależć miejsce.
Dzięki, a w weekend?
bo u nas w weekendy gratis
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
w weekend też gratis. chyba jest tak w całym kraju.Są też duże parkingi - jeśli idziesz na SDM , to możesz zaparkować pod PKiNem , spory, płatny parking.Ale drożej niż na ulicy.Raczej trudno zaparkować na Marszałkowskiej
Dziękuję;-)
Bogdan Loebl
jest też patent, iż można zaparkować w jakimś centrum handlowym.Spore parkingi, darmowe.Ale zależy do KTÓREJ chcesz zabalować !!!...Ale ja codziennie krążę po centrum-zazwyczaj , dużym terenowym "czołgiem" i nie mam jakiś zbytnich problemów z parkowaniem.
Co najmniej do rana (a może i do wieczornego spotkania w dniu następnym?) ;-) ale gdzie śpimy to nie wiem
Bogdan Loebl
Kto deklaruje udział w spotkaniu?
Ja będę, dwie Marcowe kobiety również :)
Ale przede wszystkim Kobieta B. niech da znać, czy sobota jej pasuje ;P
oczywista oczywistość..... Właśnie podążam w stronę stolicy już i w sobotę się stawię... ;-) ....
Ostatnio edytowane przez kobieta_bieszczadzka ; 07-10-2010 o 20:17
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Niestety nie mogę. Bawcie się dobrze;-)
Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)