Nastał nowy rok, a z nowym rokiem wypadałoby się spotkać. Co powiecie na najbliższy czwartek lub piątek, w którymś z już przetestowanych miejsc ?
Nastał nowy rok, a z nowym rokiem wypadałoby się spotkać. Co powiecie na najbliższy czwartek lub piątek, w którymś z już przetestowanych miejsc ?
Ja chętnie - i w czwartek, i w piątek - choć w czwartek święto, więc nie wszystkim może pasować. No i nie wszystkie knajpy pewnikiem czynne.
Ja chętnie wezmę udział w spotkaniu. Może o wcześniejszej porze niż zwykle. Czwartek odpowiada mi najbardziej.
Dla mnie lepiej piątek, ale nie wiem na 100% czy dotrę, więc może nie do końca należny się kierować moimi preferencjami dotyczącymi daty ...
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Właśnie zmawiamy się z Dziabką, coby się jutro na spotkanie stawić, a że godziny nie podano, to proponujemy 18.00
Aha, zdaje się, że miejsce też bliżej nieokreślone, to żeby nie szukać się po całej Wawie, to może tradycyjnie Babuszka (ale trza sprawdzić czy działa i szybko rezerwować).
Jaka zatem decyzja?
A za tydzień w czwartek-spotkanie jakieś jest planowane?
Belze_Bob
Rzadko goszczę w W-wie dłużej niż parę godzin ale tym razem mam w planie pozostać na noc wiec jeśli warszawskie towarzystwo wzajemnej bieszczadzkie adoracji zbierze się to i ja wpadnę...Mam jeszcze nadzieje że będzie też moja ulubiona Warszawianka z Lublina
Bob
Belze_Bob
Niech więc będzie następny czwartek, tylko gdzie ? Babuszka bliska naszym klimatom, więc chyba może być, też się wstępnie zapowiadam :)
To super! Tym razem nie odpuścimy!
My z Dziabką już się szykujemy
Zapraszamy wszystkich!
Babuszka jak najbardziej jako lokal, tylko godzina ciut późniejsza może koło 19-tej.
W tygodniu mogę zarezerwować stolik.
Co ja mówię, to będzie kilka stolików, albo obrzymi stół co najmniej:)))
Ostatnio edytowane przez maciejka ; 06-01-2011 o 23:30 Powód: mała poprawka:)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)