dziękuje tym, co byli na spotkaniu.. wy wiecie, za co.
dziękuje tym, co byli na spotkaniu.. wy wiecie, za co.
Dzięki wielkie za spotkanie! Wyrazy uznania szczególnie dla Pań, które odważyły się na miejscu założyć tiszerty. Niestety, odzienie do końca pozostało suche... Choć w sumie pewien nie jestem, bo wyszedłem przed końcemJak zwykle było wesoło, a wyjątkowo gwarno - nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy imprezę na 13 osób!
Pojawili się także mili goście niezapowiedziani, czyli Ruda, Bertrandowy kolega, Duch_Przeszłości i Prezydent na Uchodźstwie.
Jeszcze raz wielkie dzięki, osobliwie dla Bertranda za niezawodne katalizowanie takich spotkań![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 10-02-2011 o 12:52
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
dzięki !! było JAK ZWYKLE miło, gwarno,syto.Koszulki prima!!
Dziękuję wszystkim za udane spotkanie. Może są chętni na sobotni spacer po KPN wędrówkę będzie prowadził doświadczony przewodnik SB " Prezydent na uchodźstwie" w planach do przejścia ok 16 km. Możliwy transport od końcowej stacji metra Młociny,podczas spotkania przewidziane są gratisowe drinki. Chętni proszeni są zgłaszania się do mnie na priv.
No to teraz ja!
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli nawet na kilkanaście sekund/mam nadzieję, że wszystko bobrze się skończyło/. Żałuję strasznie, że koszulki do końca były suche....Może następnym razem uda się je zmoczyć?
Pozdrawiam
bertrand236
W zimie?mokre???
To chyba tylko ja jestem morsem;-)
Ale Wam zazdroszczę, że tak w kupie mieszkacie;(
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)