Buu...A nam się nie udało z Wami bo Tomek musiał poleźć do pracy w sobote. Jakoś nam niepisane te wspólne łażenie po puszczy..
Buu...A nam się nie udało z Wami bo Tomek musiał poleźć do pracy w sobote. Jakoś nam niepisane te wspólne łażenie po puszczy..
ano- roboliłem w sobotę, za to dziś nadrobiliśmy Kampinos -zdobyliśmy KARPATY i ZAMCZYSKO .
ps. za tydzień też nie dam rady..będę po szpitalnym krojeniu......
Zapraszam na spacer po KPNie zbiórka o 10.00 w najbliższą niedzielę na parkingu w Roztoce . Przewodnikiem będzie SB. do przejścia ok. 16 km. Chętnych niezmotoryzowanych proszę o kontakt.
Hero kiedyś proponował knajpę szantową na Woli, więc jest okazja, żeby przetestować. Akurat w piątek 25.03. od 21 jest fajny koncert (wjazd 10 zł), więc np. można spotkać się wcześniej, pogadać, a potem się powydzieraćJa akurat na czw/pt wyjeżdżam, ale jeśli uda mi się w piątek sensownie wrócić, to bym się chętnie przywlókł
Edit - tu próbka możliwości Orkiestry Samanta![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 21-03-2011 o 10:54
A czy to jest blisko (lub z dobrym dojazdem) do dworca?bo ja o 21 mam pojazd szynowy na południe. Ale jeśliby to było jakoś sensownie skomunikowane...
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Krysiu mogę Ciebie podrzucić na dworzec.
Dzięki, ale to bez sensu, żebyś w trakcie wychodził;-) z mapy wynika, że to gdzies w okolicy Arkadii tak?
a tam chyba tramwaj 22 jeździ albo coś podobnego.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
do Arkadii trochę jest....jakiś tramwaj tam kursuje na bank / ...ja się nie znam na komunikacji ..../
My pewnikiem wcześniej wyjdziemy / akurat za szantami stanowczo NIE przepadamy.../ i jak byś chciała ....
..aha- centralna , wschodni czy zachodni- nam po drodze
Uuuu, od Arkadii to kawałek, na dodatek przez PowązkiAle blisko jest przystanek tramwajowy przy Obozowej, co się nazywa Wawrzyszewska - na Centralny jeździ z niego 24, na Wschodni - 13.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki