Z wpisów na forum sądząc-8 osób
Bob
Z wpisów na forum sądząc-8 osób
Bob
to lepiej liczyc na 10-> zawsze luźniej się wtedy siedzi :)
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Słowo się rzekło, kobyła u płotu
Spotykamy się 13.01 (czwartek) w knajpce Babooshka na ul. Oboźnej 9, rezerwacja jest od godz. 18.30, na 10 osób, na hasło "spotkanie bieszczadzkie"
Do zobaczenia!![]()
Jeśli nie będzie kataklizmu-zjawie się .
Bob
spróbuj teraz nie przyjść Bobie... <nono>
Pozdrawiam
KaHa
z Beatą powinniśmy dotrzeć gdzieś tak ok. 20
Nie mogę przyjść. Może przyjdzie sam mój mężuś (jesli wyzdrowieje). Przepraszam, ale siła wyższa.... Muszę w piątek z samego rana być w Lublinie :(
Pozdrawiam
KaHa
No cóż...Kiedys zapodawalem pewnej paskudzie swoją własną wersję znanego wierszyka "Wybiera sie sójka (czytaj -KAHA) za morze (czytaj -w Bieszczady) ale wybrac sie nie moze. A teraz..inwencji mi zabrakło..
Bob
Bob, czy myslisz ze z własnej nieprzymuszonej woli jadę do dentysty?? I że jeszcze cieszę się nieprzyzwoicie, z tego że mi ząb (CAŁY!!!) wypadł??
Nawet nie wiesz, jak bardzo cieszylam sie że się znów spotkamy....Na domiar złego Piotrek ciągle chory i pewnie też nie przyjdzie... ehhh
Pozdrawiam
KaHa
Ach..jakże milo byłoby zobaczyć..dziewczynę bez zęba na przodzie..Poza tym wiem .jak bardzo chciałaś sie ze mną spotkać..jak długo można tylko z Piotrkiem![]()
Belze_Bob
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki