Ponieważ w najbliższą sobotę przyszło mi odwiedzić Stolicę zapytuję szanowne grono mieszkańców Warszawy oraz bliższej i dalszej okolicy czy byliby łaskawi w sobotę wieczorem zaopiekować się zagubionym prowincjuszem? Znaczy się mną![]()
Ponieważ w najbliższą sobotę przyszło mi odwiedzić Stolicę zapytuję szanowne grono mieszkańców Warszawy oraz bliższej i dalszej okolicy czy byliby łaskawi w sobotę wieczorem zaopiekować się zagubionym prowincjuszem? Znaczy się mną![]()
Czterech panów B.
Jestem za zaopiekowaniem :)
SuperNie potrafię jeszcze powiedzieć o której będę wolny, pewnie gdzieś w okolicach 19oo (plus minus jedna godzina). Jutro postaram się skonkretyzować zeznania.
Czterech panów B.
Ja niestety w owym czasie udaję się zwizytować regiment łódzki, a więc do następnego...:)
No to - rozumiem - godz. 19. Ale gdzie? W Babuszce? Maciejko, azaliż nie proponowałaś ostatnio czegoś lepiej skomunikowanego?![]()
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 06-12-2012 o 16:20
Czterech panów B.
Z Babuszki do stacji metra Świętokrzyska jest max. 7 minut pieszo, dalej na Wilanowską jedziesz kolejne 7 minut. To jest ten najgorszy wariant![]()
Maciejka zdjęcia porób jak spotkanie wypali.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)