To my raczej skorzystamy z auta Wojtka :) - jak na chwilę obecną będzie nas sztuk dwie. Mężusiowi spodobał się pomysł połazikowania-choć wolałby w sobotę-a w niedzielę by był czas na odpoczynek :))
Pozdrawiam
To my raczej skorzystamy z auta Wojtka :) - jak na chwilę obecną będzie nas sztuk dwie. Mężusiowi spodobał się pomysł połazikowania-choć wolałby w sobotę-a w niedzielę by był czas na odpoczynek :))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Jeszcze dwa miejsca wolne i dwa w bagażniku..Start o godz.9.00 w niedzielę końcowa stacja metra Młociny.
ale coś mało chętnych....
Pozdrawiam
KaHa
Witam wszystkim, którzy mnie znają i tych którzy dopiero mnie poznają![]()
Chciałam zgłosić swoją chęć odbycia razem z Wami, rajdu pieszego po kampinosie i tym samym wprosić się do jakiegoś transportu samochodowego. Po rozmowie z KaHą wiem, ze są 2 opcje i w sumie najchętniej skorzystałaym z twojej pomocy Wojtku (jeżeli propozycja jest nadal aktualna). Pozdrawiam![]()
no w końcu się coś ruszyło)
Wojtek masz dobry punkt "wsiadkowy" :)
Pozdrawiam
KaHa
Zostało jeszcze jedno miejsce. Chyba poproszę SB aby kogoś jeszcze zmusił do wzięcia udziału.
Może jeszcze się kogoś namówi :))
Ps. Tylko chyba trzeba pamiętać (oprócz prowiantu) o czymś na komary... :)
Pozdrawiam
KaHa
z tego co mi się usłyszało, to jest jeszcze jedna osoba chętna... mówię o aleksandrze. Niby napisała mi że jest chętna, ale coś milczy i nic na forum nie zapisala.... Mam nadzieję że do niedzieli potwierdzi
Pozdrówki i do zobaczenia w niedzielę
Pozdrawiam
KaHa
W niedzielę 9 bm. będę miał 4 wolne miejsca w samochodzie.
Osoby zainteresowane (niezmotoryzowane) powinny dotrzeć do godz. 8:45 na pętlę ZTM przy Parku Szczęśliwickim, ale wcześniej zgłosić to tutaj, na Forum (koniecznie w wresji public, gdyż priv. ostatnio coś szwankuje).
O to ew. zgłoszenie proszę do jutra do godz. 21-szej.
Umówilibyśmy się przy budce dyspozytorskiej na pętli autobusowej.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki