Wypróbowaliśmy juz nasz "strój organizacyjny".
Wczoraj wędrowaliśmy po Puszczy Kampinoskiej z Wojtkiem1121, Pyrą57 oraz piękniejszymi połowami: Pyry i moją.
Duch Przeszłości w ostatniej chwili się wypisał z tej wycieczki.
Ja, Wojtuś i moja małżonka wystroilismy się (specjalnie na przyjęcie Państwa Pyrów) właśnie w "forumowe" koszulki.
A na nich - wiadomo co. Napis czytelny tylko z bliska, za to kontury cerkwi i wschodnich krzyzy są widoczne nawet z nieco dalszej odległości.
Wyglądaliśmy jak przedstawiciele jakiejś sekty !
A gdy tak ubrani spotkamy się wszyscy na KIMB-ie, to postronny obserwator nie będzie miał już żadnych wątpliwości.
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
pozdrawiam
Marek
Zapomnieli koledzy, że podczas spotkania doszło do bliskich kontaktów ze zwierzętami.
Wspólnie z Wojtkiem1121 zwołujemy kampinoski pieszy rajd uczestników Naszego Forum w dn. 6 września br. (niedziela).
Zbiórka o godz. 10:00 na leśnym parkingu w miejscowości Roztoka. Dojazd łatwy: nalezy jechać trasą Warszawa (wyjazd ul. Górczewską) - Leszno - Kampinos - Żelazowa Wola - Sochaczew, przy czym już w Lesznie przy kościele proszę skręcic w prawo - na Kazuń i Nowy Dwór Mazowiecki. Szczegóły w atlasie samochodowym lub na mapie Puszczy Kampinoskiej.
Do przejścia będzie ok. 22 km.
Mozna zabrać ze sobą tzw. suchy i mokry prowiant na cały dzień. Informuję też, że na parkingu znajduje się kiosk gastronomiczny.
Osoby, które chciałyby potraktować tę wyprawę "rodzinnie", tj. np. z żonami w ciąży lub małymi dziećmi, informuję, że parking w Roztoce daje możliwości poczekania na "rajdowców". Można się tam opalać, bawić, grać w piłkę, schronić przed ew. deszczem. A także zrobić sobie króciutki, okrężny spacerek ścieżką przyrodniczą.
Całodzienne parkowanie samochodu osobowego kosztuje 5 zł.
Prosimy o zgłaszanie się uczestników.
Osoby niezmotoryzowane informuję, że będę miał dla nich 3 wolne miejsca w samochodzie. Warunek: przybycie do godz. 8:45 na pętlę autobusową przy Parku Szczęśliwickim (róg Dickensa i Szczęśliwickiej).
.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
W niedzielę nie możemy. Jeżeli można to przełożyć na sobotę 5-go to jesteśmy chętni.
pozdrawiam
Telefonicznie zgłosił się do mnie kol. Andsiejk (niezmotoryzowany).
Tak więc informuję ew. inne osoby zainteresowane jutrzejszą wyprawą (a nie posiadające samochodu), że w moim pojeździe pozostały już tylko 2 wolne miejsca.
A oto prognoza pogody na jutro dla Warszawy i okolic, wg Wirtualnej Polski:
"Przeważnie pochmurno ale bez opadów.
temp. max: 19°C
temp. min: 10°C
wiatr:
zachodni 18 km/h"
Wejdę jeszcze dziś na Forum tuż po godz. 22-giej i sprawdzę, czy są jakieś zgłoszenia.
![]()
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 05-09-2009 o 13:42
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Raport z dzisiejszego spotkania : przybyli organizatorzy i p. Bywalcowa oraz andsiejk.Po krótkiej naradzie przy piwku ruszyliśmy w las w połowie trasy zrobiliśmy przerwę na odpoczynek podczas której SB dwa razy chrząknął i otworzył słynną swoją czarną raportówkę a z niej wyjął akta personalne członków forum z rejonu warszawskiego i zaczął wyczytywanie nazwisk i wszystkim nieobecnym wpisał upomnienia a nie którym nagany do akt. Dziś przeszliśmy ponad 21km.
Ostatnio edytowane przez Wojtek1121 ; 06-09-2009 o 20:35
No pieknie zaczynamy "rok szkolny" od nagany.... mam nadzieje ze uda nam sie porawic... Tylko na razie nie wiem kiedy :(
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)